Dan Negru, reacţie pe Facebook despre emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Cu toate că nu este adeptul scandalurilor, atunci când situaţia o cere, Dan Negru nu ezită să spună lucrurilor pe nume, cu riscul de a supăra rău de tot pe cineva. La zece zile de la lansare, emisiunea momentului, "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" încă mai stârneşte adevărate controverse. Pentru că ştie că în trecut televiziunea era altfel decât este acum, Dan Negru a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat special noilor şefi de la Pro, în care vrea să clarifice câteva aspecte.

26 feb. 2015, 11:32
Dan Negru, reacţie pe Facebook despre emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” creează polemici. Dan Negru este printre puţinele persoanele care şi-a păstrat imaginea intactă de-a lungul anilor. Moderatorul uneia dintre cele mai bine poziţionate emisiune TV din lista de raiting a dezvăluit recent pe pagina sa Facebook câteva atacuri la adresa noii emisiunii de la ProTv, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Dan Negru a dorit să facă aceste declaraţii, deoarece pe vremea când el prezenta o emisiune asemănătoare celei actuale, atât probele, cât şi efectele folosite în emisiune erau mult mai reale, decât cele folosite în show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Dan Negru a comentat pe Facebook reţinerea lui Adrian Sârbu

„Cât de mult au evoluat măsurile de siguranţă… Acu’ 15 ani, la probele de la „Academia Vedetelor”, cele în care vedetelor li se puneau în mâini şerpi sau erau aruncate în butoaie pline cu tot soiul de oribilităţi, măsurile de siguranţă nu existau. Florin Piersic sau Băsescu, Madălina Manole sau Duckadam treceau printre şerpi fără nicio centură de siguranţă. Oricum totul era safe. Aşa e şi acum la televizor doar că totul se face cu căşti de protecţie,  cotiere şi bustiere… Ai mei mă duceau la mare vara cu Dacia 1300 şi nu-mi amintesc de vreo centură de siguranţă în Dacia lui tata. Azi, când urc în maşină centura îmi urlă în urechi. Piersic sau Bănică Jr. au scăpat dintre şopârlele şi şerpii de la Academie fără centuri de siguranţă… Iacă o mostră. Cu Giulia de la Candy (ţineţi minte?) şi cu adolescentul Smiley, într-un tunel întunecat plin cu lighioane, filmat cu camere IR…”, a scris Dan Negru pe contul său de socializare.

Citeşte şi  Dan Negru-Pro TV! „Este o decizie ISTORICĂ”