Dan Petrescu aruncă bomba: FRF m-a contactat să fiu selecţionerul naţionalei României

Dan Petrescu îşi încheie contractul cu Al Nasr la finalul sezonului şi spune că a fost contactat de Federaţia Română de Fotbal pentru a prelua echipa naţională, care ocupă în prezent locul al patrulea în grupa de calificare la Campionatul Mondial din 2018.

07 apr. 2017, 07:09
Dan Petrescu aruncă bomba: FRF m-a contactat să fiu selecţionerul naţionalei României

Toată lumea ştie că mai am contract până în iunie. Am fost întrebat dacă vreau să merg să antrenez echipa României, pentru că rezultatele din ultima vreme nu au fost prea bune, dar le-am spus că, pentru moment, prioritatea mea este Al Nasr„, a declarat Dan Petrescu, conform Gulf News.

Dan Petrescu, în vârstă de 49 de ani, recunoaşte, însă, că nu ar refuza naţionala, în cazul în care nu îşi va prelungi contractul cu formaţia din Emiratele Arabe Unite. „Dacă Al Nasr mă vrea, rămân. Dacă nu, normal că voi fi interesat, pentru că sunt antrenor şi vreau să îmi fac meseria. Nu vreau să stau acasă„, a adăugat Petrescu.

România a acumulat şase puncte în cele cinci meciuri disputate în preliminariile Campionatului Mondial din 2018 şi ocupă locul al patrulea în grupa E, la şapte puncte de liderul Polonia.

Preluată de tehnicianul român în octombrie 2016, Al Nasr ocupă locul al şaselea în campionatul Emiratelor Arabe Unite, cu 32 de puncte. Dan Petrescu le-a mai pregătit de-a lungul carierei pe Sportul Studenţesc, Rapid Bucureşti, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi, ASA Târgu Mureş şi Jiangsu Suning.