Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj. Campioana s-a înţeles deja cu un alt antrenor

Dan Petrescu a reuşit să câştige titlul cu CFR Cluj, dar nu va mai continua în Gruia. ”Bursucul” are o ofertă excelentă din punct de vedere financiar şi se va despărţi de ardeleni. Campioana României s-a înţeles deja cu un alt antrenor.

28 mai 2018, 07:41
Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj. Campioana s-a înţeles deja cu un alt antrenor

CFR Cluj a câştigat titlul în Liga I, după o pauză de şase sezoane, dar nu va merge în Liga Campionilor cu antrenorul care a făcut-o campioană. Gazeta Sporturilor anunţă că Dan Petrescu nu va continua la ardeleni şi în anul viitor. Petrescu are o ofertă de două milioane de euro pe sezon de la o formaţie importantă din China şi e hotărât să-i dea curs.

Conştienţi că nu pot concura financiar cu ce-i oferă chinezii lui Petrescu, şefii CFR-ului s-au reorientat rapid şi s-ar fi înţeles deja cu Edward Iordănescu, tehnician dorit şi de Gigi Becali la FCSB. Victor Piţurcă şi Marius Şumudică au fost alţi doi antrenori cu care CFR Cluj a purtat negocieri, dar Iordănescu Jr a fost alegerea finală.

ASA Tg Mureş, Pandurii, ŢSKA Sofia şi Astra Giurgiu sunt cluburile conduse ca „principal” de Edi Iordănescu. Pentru o scurtă perioadă, Iordănescu a fost interimar şi la Steaua.

Pe de altă parte, Edi Iordănescu neagă că ar fi ajuns la o înţelegere cu clujenii. „Nu am am semnat cu nimeni!! Nu am nici măcar un acord verbal. Cu atât mai mult cu un club care are un antrenor în funcţie. Unul care a făcut performanţă si pe care îl apreciez şi respect foarte mult. Nu ştiu pe ce drum voi merge din vară, însă în acest moment şansele cele mai mari sunt pentru o colaborare în străinătate, chiar dacă e posibil orice, inclusiv să rămân în ţară„, a scris Iordănescu pe Facebook.