Dan Petrescu, probleme la Cluj: „Telefoanele sună, dar nu răspund la nimeni”

Dan Petrescu spune că vrea să continue pe banca lui CFR Cluj, chiar dacă lucrurile au început să scârțăie la echipă. Tehnicianul a explicat din nou, înaintea meciului din Cupa României pe care trupa din Gruia îl va disputa la Botoșani, că a a avut o ofertă de la echipa națională, dar că s-a văzut obligat să o refuze din cauza șefilor clujeni.

24 oct. 2017, 20:33
Dan Petrescu, probleme la Cluj: „Telefoanele sună, dar nu răspund la nimeni”

Dan Petrescu consideră că între el și oficialii din Gruia există o problemă de comunicare atât timp cât niciunul dintre șefi nu a ieșit în față să-l asigure de poziția sa în urma rezultatelor mai puțin mulțumitoare din campionat. CFR Cluj a pierdut în ultima etapă cu FC Viitorul iar FCSB și CS U Craiova s-au apropiat în clasament. Deși a construit aproape în întregime echipa, „Super Dan” nu a mai defilat ca în turul campionatului.

În ultimele partide, însă, lucrurile au început să scârţâie, astfel că au apărut mai multe nemulţumiri. Concret, totul a început din momentul în care Dan Petrescu şi-a exprimat dorinţa de a merge la naţională. CFR a fost dispusă la un compromis, vrând ca tehnicianul să conducă în paralel cele două formaţii, lucru neagreat de Federaţie.

„Acum o lună am avut ofertă de la echipă națională și cei de aici au zis că trebuie să rămân doi ani la club. Dacă ei s-au sucit după o lună, întrebați-i pe ei. Dacă nu zic nimic, știu eu ce să mai cred? Dan Petrescu vrea să rămână la CFR, dacă cei de la club nu vor, nicio problemă. Telefoanele sună, dar nu răspund la nimeni”, a spus Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

CFR are ocazia să îşi ia revanşa pentru partidele mai puţin reuşite chiar săptămâna aceasta, în direct la Digi Sport 1. Clujenii joacă pe terenul lui FC Botoșani, în Cupa României, și în Gruia, duminică, de la ora 18:00, Gaz Metan. „Nu suntem invincilibili, nu suntem nici Barcelona, nici Real Madrid. În play-off oricine ajunge poate să ia campionatul”, a continuat „Super-Dan”.