Dan Petrescu, şanse mari să se întoarcă în Anglia ca antrenor. Ce echipă şi-l doreşte urgent, peste doar două săptămâni

Dan Petrescu a dus-o pe CFR Cluj în play-off-ul UEFA Champions League, iar faptul că a eliminat-o pe Celtic Glasgow l-a adus în atenția cluburilor din străinătate. Presa engleză scrie că antrenorul campioanei României se află pe lista celor de la Huddersfield.

RomaniaTV.net
21 aug. 2019, 08:53
Dan Petrescu, şanse mari să se întoarcă în Anglia ca antrenor. Ce echipă şi-l doreşte urgent, peste doar două săptămâni

Huddersfield a retrogradat din Premier League în această vară, iar începutul sezonului din Championship a fost unul foarte slab: două eșecuri și un egal, în primele 3 etape. Ultima înfrângere, 1-2 acasă cu Fulham, i-a determinat pe șefii lui Huddersfield să renunțe la serviciile lui Jan Siewert, care obținuse o singură victorie în ultimele 7 luni.

Sky Sports anunță că pe lista celor de la Huddersfield se află Dan Petrescu, Gary Rowett (fost manager la Derby, Birmingham și Stoke City), Aitor Karanka (fost antrenor la Middlesbrough și Nottingham Forest) și John Eustace (secundul de la QPR).

Sky Sports News a aflat că Dan Petrescu a impresionat la campioana României, CFR Cluj, care a eliminat-o pe Celtic din UEFA Champions League săptămâna trecută. Huddersfield nu și-a conturat încă o listă scurtă și este de așteptat ca numirea noului antrenor să fie amânată până în pauza de meciuri internaționale (n.r. la începutul lunii septembrie)”, scrie sursa citată.

Ca și antrenor, „Bursucul” nu a activat în Anglia, însă a refuzat o ofertă de la Crystal Palace.