Dan Puric a trecut printr-o dramă în tinereţe. Află cum l-a schimbat

Dan Puric este unul dintre cei mai îndrăgiţi regizori şi actori din România, însă puţin sunt cel care ştiu drama prin care a trecut în urmă cu 20 de ani.

30 mart. 2014, 14:57
Dan Puric a trecut printr-o dramă în tinereţe. Află cum l-a schimbat

Dan Puric şi-a pierdut primul copil la doar 10 luni, iar această tragedie l-a adus mai aproape de divinitate.

Citeşte şi Dan Puric, la un pas de moarte

„Moartea primului meu copil, Alexandru, la doar 10 luni, de la o encefalită, m-a marcat definitiv, pentru tot restul vieţii. Şi gata! Când ţi se întâmplă aşa ceva, pe urmă ţi se poate întâmpla orice. Nu poţi să spui că uiţi un asemenea lucru, pentru că, de fapt, nu te uită el. Paradoxal, drama asta m-a apropiat foarte mult de Dumnezeu. Fiul meu era de o frumuseţe extraordinară”, a povestit Dan Puric, pentru ziarulmetropolis.ro.

În urmă cu 20 de ani, Dan Puric locuia în Botoşani, unde lucra ca actor.

Dan Puric a rememorat un alt moment care l-a impresionat profund, legat de drama prin care a trecut: „Stăteam la priveghi, la propriul meu copil, şi acolo în bloc, la noi în Botoşani, a venit un om amărât care mi-a povestit toată seara cum a lucrat el în circ, cum a trăit alături de lei, de tigri… Îmi mai povestea, încerca să mă facă să râd, dar la patru dimineaţa a apărut nevastă-sa, care l-a dojenit: „Lasă domne omul să stea în necazul lui!” „De asta am venit, muiere, să-l scot cu vorba din necaz!”, i-a răspuns omul. Cum să-l uit?”.

Citeşte şi Paradoxalul Dan Puric: „M-am simţit bine când am aflat că am murit” VIDEO