Dan Şova: Victor Ponta demonstrează că este un om de stat, care pune problemele ţării înaintea celor politice

Dan Şova a declarat, marţi, că Victor Ponta a decis să meargă în zonele unde sunt probleme cu inundaţiile, trecând în plan secund evenimentele de ordin politic.

29 iul. 2014, 12:45
Dan Şova: Victor Ponta demonstrează că este un om de stat, care pune problemele ţării înaintea celor politice

„Premierul a decis sa mearga astazi in zonele unde sunt probleme cu inundatiile, trecand in plan secund evenimentele de ordin politic, oricat de importante ar fi acestea. Victor Ponta demonstreaza prin decizia sa ca este un om de stat si un lider care poate inseamna o schimbare reala in bine pentru Romania”, spune Şova.

Social-democratul adaugă că, „desi ziua era importanta chiar in plan personal pentru Victor Ponta, fiind vorba de ziua lansarii candidaturii la presedintia Romaniei, acesta isi dedica ziua in special rezolvarii problemelor stringente din tara”.

Prim-ministrul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea au condus, marţi, un comandament de urgenţă la Craiova în legătură cu inundaţiile care afectează Oltenia.

„Nimeni nu a păţit nimic. Nu vreau să băgăm panica în oameni pentru că trebuie să fim organizaţi”, a declarat Victor Pontaarătând că evacuările care au fost anunţate pe Valea Gilortului au doar caracter preventiv, iar autorităţile supraveghează cu atenţie digul din zonă. Totodată, Ponta a anunţat că va merge la faţa locului pentru a evalua situaţia. „Bengeşti e aproape de Baia de Fier unde am domiciliul şi am să mă duc acolo”, a mai spus Ponta.

CITEŞTE ŞI Comandament de urgenţă pe tema inundaţiilor. Ponta: Nu vreau să băgăm panica în oameni