Dan Voiculescu, la DNA: E o nouă PORCĂRIE. Nu-i cunosc pe cei care spun că i-am şantajat VIDEO

Dan Voiculescu, preşedintele fondator al PC, a declarat joi, după ce a ieşit din sediul DNA, că nu îi cunoaşte pe cei trei oameni de afaceri despre care procurorii spun că i-ar fi şantajat. Mai mult, Voiculescu a catalogat acuzaţiile de şantaj drept "o nouă porcărie". 

03 iul. 2014, 17:11
Dan Voiculescu, la DNA: E o nouă PORCĂRIE. Nu-i cunosc pe cei care spun că i-am şantajat VIDEO

„Avem de-a face cu o nouă porcărie. Azi, 3 iulie, au venit vreo trei-patru oameni să declare că eu i-am şantajat. Vreau să vă spun un singur lucru: Nu-i cunosc! E unul Palfi, nu-l cunosc. Închipuiţi-vă că azi, în data de 3 iulie, s-a întâmplat să vină toţi aştia, toţi deodată, şi să spună că eu i-am şantajat. Eu nu-i cunosc. Sunt nişte declaraţii mincinoase ale unor oameni, făcute toate azi, că eu i-aş fi şantajat. Eu nu-i cunosc”, a declarat Dan Voiculescu la ieşirea de la DNA.

Întrebat de jurnalişti dacă procurorii i-au prezentat interceptări, Dan Voiculescu a răspuns: „Ce înregistrări, dacă nu-i cunosc?”.

Înainte de a se urca în maşină, Dan Voiculescu a adăugat că pregătise joi o conferinţă de presa „legată de celelalte porcării’.

Dan Voiculescu a fost chemat joi la DNA şi pus sub acuzare pentru infracţiunea de şantaj prin constrângere în scopul dobândirii, în mod injust, a unui folos patrimonial. Potrivit DNA, Voiculescu a şantajat mai mulţi oameni de afaceri în vederea obţinerii unor contracte de publicitate pentru Antena 1 şi Antena 3, în caz contrar pe acele posturi TV ar fi fost demarate campanii de discreditare împotriva acestora. Potrivit DNA, doar de la o companie ar fi cerut 900.000 de euro pentru cinci contracte de publicitate.

Anchetatorii afirmă că au probe audio şi video încă din 2007, 2008, 2011 şi 2012. Dar ele au fost prezentate azi, întrucât azi au fost făcute denunţurile, iar cei care au făcut denunţurile au venit cu probe. În acest moment, Dan Voiculescu este sub control judiciar.