DAN VOICULESCU: Traian Băsescu nu vrea să plece până nu mă vede CONDAMNAT

Dan Voiculescu a declarat joi, la ieşirea de la DNA, că motivul pentru care se doreşte pronunţarea unei sentinţe până în decembrie în dosarul ICA este că preşedintele Traian Băsescu doreşte condamnarea lui până i se termină mandatul.

31 iul. 2014, 07:33
DAN VOICULESCU: Traian Băsescu nu vrea să plece până nu mă vede CONDAMNAT

Dan Voiculescu a precizat că luni, 4 august, la Curtea de Apel Bucureşti nu va fi ultimul termen în dosarul ICA şi cu atât mai puţin pronunţarea unei sentinţe, scrie Agerpres.

‘Luni nu este vorba de pledoarie finală. Este o o greşeală iarăşi de interpretare. Nu ni s-a cerut pledoarie finală pentru luni. Eu înţeleg foarte bine că unii se grăbesc. Trebuie neapărat Voiculescu condamnat până în decembrie. M-am tot gândit la motiv. Motivul este legat de faptul că în noiembrie pleacă Băsescu şi nu vrea să plece până nu mă vede condamnat. Ok. O să vedem’, a afirmat omul de afaceri.

Întrebat dacă îi este frică de închisoare, Dan Voiculescu a răspuns: ‘Nu. Pe 4 august nu se poate, dar nu îmi e frică de închisoare’.

Dan Voiculescu a cerut DNA să modifice condiţiile controlului judiciar

Dan Voiculescu s-a prezentat joi dimineaţa la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) el solicitând procurorilor modificarea controlului judiciar impus în dosarul de şantaj.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus, la începutul lunii iulie, punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar faţă de Dan Voiculescu, acuzat de şantaj prin constrângere în scopul dobândirii, în mod injust, a unui folos patrimonial.