Dana Grecu este însărcinată: „Mă rog la Dumnezeu să pot să duc sarcina la capăt”

Dana Chera, fostă Dana Grecu, este însărcinată. Prezentatoarea emisiunii "La ordinea zilei" de la Antena 3 în vârsta de 40 de ani, trecută recent printr-un divorţ. Dana Grecu, devenită recent Chera, va fi mamă pentru a treia oară, potrivit Spy News.

RomaniaTV.net
23 feb. 2018, 07:31

Dana Chera este însărcinată şi se pregăteşte pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil al său. Vedeta mai are o fată şi un băiat, de 14 respectiv 11 ani, din mariajul anterior. Dana Chera, pe numele ei de acum, este fericită că în curând un bebeluş va apărea în viaţa ei şi a noului ei partener de viaţă.

Întrebată: „Acum astepti un copil, Dana?”, prezentatoarea TV nu s-a ferit să confirme că este însărcinată şi speră ca lucrurile să decurgă bine.

„Să ştii că îmi este foarte greu să vorbesc despre asta, nu pentru că nu ar fi adevărat ce spui tu şi ce vezi tu, ci pentru că am aşa o strângere de inimă că este o vârstă şi mă rog la Dumnezeu să pot să duc sarcina la capăt. Să dea Dumnezeu să fie bine tuturor oamenilor care au aşteptări in sensul ăsta”, a spus Dana Chera în cadrul emisiunii „Dincolo de aparenţe”.