Dana Nălbaru, însărcinată pentru a doua oară

Dana Nalbaru a anuntat recent ca este in culmea fericirii deoarece asteapta cel de-al doilea copil. Cantareata este casatorita cu Dragos Bucur, iar impreuna au o fetita pe nume Sofia.

16 ian. 2015, 14:17
Dana Nălbaru, însărcinată pentru a doua oară

Dana Nălbaru a anunţat pe blog că este însărcinată. „Doar ce am trecut de primul trimestru de sarcina. Mai avem ceva drum de parcurs, stiu ca urmeaza o perioada foarte frumoasa si o asteptam cu nerabdare. Eu si toti cei dragi mie. Burtica mea se vede deja si lucrul asta ma mira foarte tare pentru ca-mi amintesc ca atunci cand eram insarcinata cu Sofia abia la cinci luni a inceput sa se vada.

De altfel, totul e diferit… de la felul in care ma simt din punct de vedere fizic, pana la felul in care privesc perioada de dupa nastere. S-au schimbat si preferintele culinare, nici cafea nu mai pot bea, deja a trecut perioada de greturi (la prima sarcina nu m-am putut ridica din pat vreo patru luni din cauza asta) si sunt foarte activa. 
In 8 ani, cat au trecut de la nasterea Sofiei, s-au schimbat muuulte si cred ca e firesc sa fie totul atat de diferit. Vad acest lucru ca pe un lucru pozitiv pentru ca am fost pe plus in anii acestia si ma uit cu incredere la viitor. Mai ales cand stiu ca Sofia e atat de fericita ca va avea, in sfarsit, un fratior sau o surioara”, a scris Dana Nălbaru.