Dana Nălbaru, mărturii cutremurătoare despre soţul ei. Dragoş Bucur suferă de o boală gravă

Dana Nălbaru a făcut dezvăluiri despre boala soțului ei. Dragoș Bucur a fost diagnosticat cu diabet la 24 de ani, iar de atunci a început să își facă constant injecții cu insulină, pentru a-și ține sub control glicemia.

28 mart. 2017, 15:34
Dana Nălbaru, mărturii cutremurătoare despre soţul ei. Dragoş Bucur suferă de o boală gravă

Puţini sunt cei care ştiu că actorul Dragoş Bucur, soţul Danei Nălbaru, suferă de diabet. Iar acest lucru nu este tocmai uşor pentru cei din jur. Deși acum a devenit o obișnuință, mai ales că tehnologia a evoluat iar actorul și-a achiziționat o pompă specială, la început își făcea injecțiile singur.

„Eu când l-am cunoscut avea deja. Pentru mine nu a fost ceva normal. Prima dată când am văzut că se înțeapa m-a luat cu leșin, după care m-am liniștit. L-am intrebat dacă-l doare. Acum are o pompă de insulină și nu mai e chiar așa. Când plecăm își face pachetul lui și are grijă să aibă tot. Mănâncă foarte multe dulciuri, dar are grijă de sănătatea lui, este foarte atent. Analizele îi ies bine”, a declarat Dana Nălbaru.

Vedeta a dezvăluit că fiica lor, Sofia, la numai 10 ani, își ajută tatăl cu medicamentele. Totuși, întrebată de Teo dacă este de părere că micuța se îndreaptă către cariera de doctoriță, Dana a răspuns negativ. „Nu pare să aibă înclinații, deși îl ajută pe Dragoș, da”, a relatat.