Dana Patriciu a trecut de la un apartament cu chirie la o vilă de 20 de milioane de dolari

Soţia lui Dinu Patriciu se pare că mai vine în România doar în vizite sau, probabil, când vrea să afle ce se mai întâmplă cu procesul în care le acuză pe fosta colaboratoare a miliardarului, Melanie Chen, şi pe fiica sa vitregă, Ana Patriciu, că au furat obiecte de valoare din vila de la Snagov. Ultima vizită în România a arhitectei Dana Patriciu se pare că a avut loc săptămâna trecută, când a fost surprinsă de paparazzi în faţa vilei din cartierul Primăverii, de pe strada Herăstrău.

RomaniaTV.net
16 oct. 2014, 11:58

Dana Patriciu a stat în ţară doar câteva zile, după care ar plecat la începutul săptămânii, în St. Martin, unde s-ar fi mutat în vila L’Oasis, în valoare de 20 de milioane de euro, scrie ziarulring.ro.

Citeşte şi Fiica şi partenera lui Dinu Patriciu, cercetate penal. Dana Patriciu le acuză că i-au furat bijuterii din casă

Imobilul de lux ar fi prevăzut cu şapte dormitoare, oferă şi camere spre închiriere la preţuri proporţionale cu luxul. Aceleaşi surse susţin că, până la decesul lui Dinu Patriciu, soţia sa a stat într-un apartament închiriat, unde chiria ar fi costat 1.500 de euro pe lună.

Citeşte şi Văduva lui Dinu Patriciu a renunţat la doliu la aproape două luni de la moartea miliardarului FOTO

O cameră de închiriat în vila în care s-ar fi mutat Dana Patriciu costă până la 12.857 de dolari pe noapte.