Dana Săvuică a călcat pe bec. Vedeta a fost la o degustare de vin, iar apoi s-a urcat la volan FOTO

Dana Săvuică pare să fie un exemplu pentru tinerele care își doresc o carieră în lumea modei, ea reușind performanța de a rămâne un nume în domeniu, în ciuda faptului că nu mai este tocmai la prima tinerețe. Dar, când vine vorba de exemple, pare-se, ar trebui să se limiteze la modă.

21 feb. 2018, 08:16

Iar asta pentru că, zilele trecute, Dana Săvuică a fost surprinsă de paparazzii la volan, scrie spynews.ro. Până aici, nimic condamnabil. Doar că, înainte de a urca la volan și a conduce mașina, vedeta fusese invitată la o degustare de vinuri. Și, pare-se, unele sortimente i-au plăcut foarte mult, suficient în fapt pentru a posta pe contul ei de socializare momentele în care le sorbea cu poftă.

Citeşte şi Momente de panică pentru Dana Rogoz. Vedeta şi-a pierdut băieţelul

Mai ales, pare-se, i-au plăcut vinurile ușoare, albe, sprințare, perfecte pentru a se simți mai bine și pentru o seară de neuitat. E adevărat, ar fi fost o seară cu adevărat de neuitat și dacă, după ce a urcat la volan, Dana Săvuică ar fi fost oprită de poliție și ar fi fost obligată să sufle în etilotest. Pentru că, probabil, atunci ar fi avut probleme cât se poate de serioase, riscând să plătească o amendă colosală și, evident, să rămână fără permisul de conducere pentru următoarele luni.

Cu toate acestea, pare-se, Dana Săvuică a avut suficient noroc pentru a putea ajunge acasă, după ce și-a lăsat amnica care o însoțea, în drum.

Ce putea păți Dana Săvuică dacă o prindea Poliția

Cod Rutier prevede că dacă un şofer se află la volan sub influenţa băuturilor alcoolice, care are o îmbibaţie alcoolică cuprinsă între 0,2 -0,5 g/l alcool pur în sânge, respectiv 0,15 – 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a V-a de sancţiuni (21 la 50 puncte-amendă, adică între 4.000 și 9.500 de lei) şi cu suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 180 de zile”. În cazul în care îmbibaţia alcoolică este de peste 0,5 g/l alcool pur în sânge, fapta constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la unu la cinci ani.

Citeşte şi Interviu cu Dana Săvuică. Cum şi-a dezamăgit vedeta tatăl. „Mi-a spus că nu a depus atâtea eforturi şi sacrificii…”

Dana Săvuică a divorțat

Dana Săvuică (48 de ani) şi Răzvan Stanciu (50 de ani) au surprins pe toată lumea când au decis să meargă pe drumuri separate. Au dat cu piciorul unei relaţii longevive de 26 de ani, însă au rămas în relaţii cordiale, doar au împreună o fiică de 23 de ani, Julie. S-au prezentat de comun acord la notar, la sfârșitul anului 2015, și susținea Răzvan, au făcut gestul cu pricina pentru că Dana își dorea să fie o femeie liberă.