Dăncilă gafează iar: Ne-am trezit cu ţara cu mii de calamităţi, cu multe aluviuni şi cu probleme create datorită intemperiilor vremii

Premierul Viorica Dăncilă, aflată, vineri, în vizită în judeţele Bacău şi Neamţ, a făcut o serie de greşeli în timpul declaraţiilor de presă, dar şi în discuţiile avute cu oficialii Administraţiei Naţionale ”Apele Române”. În timp ce inspecta lucrările la obiective de apărare împotriva inundaţiilor, Dăncilă a spus, printre altele: ”Ne-am trezit dintr-odată cu ţara cu mii de calamităţi, cu multe aluviuni şi cu multe probleme create datorită intemperiilor vremii”.

RomaniaTV.net
05 oct. 2018, 12:48
Dăncilă gafează iar: Ne-am trezit cu ţara cu mii de calamităţi, cu multe aluviuni şi cu probleme create datorită intemperiilor vremii

Viorica Dăncilă face, vineri, o vizită la obiective de apărare împotriva inundaţiilor din judeţele Bacău şi Neamţ.

În discuţiile avute cu oficiali locali şi cu reprezentanţi ai Administraţiei Naţionale „Apele Române”, Dăncilă a vrut să sublinieze importanţa lucrărilor la cursurile de apă.

„Vrem să mergem pe prevenire, şi mai puţin pe înlăturarea calamităţilor, a dezastrelor produse de calamităţi şi, de aceea, trebuie să luăm în calcul toţi aceşti factori şi să încercăm încet, încet şi prin metode legislative, şi prin investiţii să punem la punct tot acest sistem. (…) Ne-am trezit dintr-odată cu ţara cu mii de calamităţi, cu multe aluviuni şi cu multe probleme create datorită intemperiilor vremii”, a spus Viorica Dăncilă.

Pe durata vizitei, aceasta a mai spus „calamităţile au provocat atâtea dezastre”, dar şi „să nu uităm, după decembrie, vremea nu ştim cum va fi”.

„Să nu uităm, după decembrie vremea nu ştim cum va fi, în fiecare an a fost vremea foarte capricioasă, vin zăpezile şi atunci putem să ne confruntăm din nou cu situaţiile pe care le-am avut în iunie – iulie”, a mai spus premierul.

Nu este prima dată când Viorica Dăncilă face greşeli de exprimare