DANI OŢIL confirmă pe Facebook despărţirea de Mihaela Rădulescu: „Nu mai suntem un cuplu de multă vreme”

Relaţia dintre Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil s-a terminat. O recunoaşte chiar vedeta Antenei 1 pe o reţea de socializare. 

RomaniaTV.net
27 nov. 2014, 07:10
DANI OŢIL confirmă pe Facebook despărţirea de Mihaela Rădulescu: „Nu mai suntem un cuplu de multă vreme”

Mihaela Rădulescu a confirmat prima informaţia conform căreia s-ar fi despărţit de Dani Oţil, după şase ani de amor între două avioane. Apropiaţii lui Dani ştiau şi ei că diva şi matinalul nu mai formează un cuplu. Mai mult, se pare că relaţia lor nu mai funcţiona încă de la începutul acestui an, când vedetele ar fi făcut un soi de pact. Ruptura a fost confirmată şi de Dani Oţil. 

„Noi

Si cand facem ceva si cand nu facem nimic, actiunile noastre reale sau presupuse de diversi fac vizualizari, click-uri si rating. Din pacate ele fac bani numai pt unii…toti ceilalti doar facem rulaj. Daca as zice ca nu ma intereseaza as fi ipocrit, ar trebui sa ma las de meserie si sa ma fac strungar.

Nu datorez nimanui explicatii legate de viata mea(noastra) personala. Cu toate astea, parerologii, Radulescologii si Otilologii mai trebuie trasi de nas din cand in cand, mai ales cand o iau pe aratura. Fac mai jos cateva precizari care (sper) mai domolesc specula si mai reduc cantitatea de venin aruncata pe la tv si pe internet.

Eu si Mihaela suntem bine. NOI nu mai formam un cuplu de ceva vreme – deci…nu avea cum sa plece CU ALTUL de acasa si nici cum SA-MI DEA PAPUCII. Oricat mi-ar folosi in ochii viitoarelor „pretendente” imaginea de victima, am sa o contrazic din start. Nu ne-am despartit nici la Maruta, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despartit cu usi trantite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi in ochi si ne-am declarat invinsi de un destin, care si-a chemat in ultimii ani in ajutor prea multi factori. A fost o lupta grea si nedreapta, inca de la inceput. Dar asta se intampla cu vreme multa in urma.

Doare tare neimplinirea noastra, dar ma mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul sa fie prima. Soarta si-a intors privirea, in sfarsit si catre ea. Merita din plin. Mi-a oferit cei mai frumosi ani. A renuntat la mai multe lucruri decat va imaginati ca sa imi fie lipita. Si mi-a fost. Raman cu numele ei tatuat pe captuseala pielii. Raman cu cele mai frumoase vacante. Raman cu cele mai intense trairi. Dupa sase ani langa „doamna mea” arat altfel… vorbesc, calatoresc, ajut, ma implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt barbat. Femeia care imi va purta inelul pe deget sau copiii in pantece va avea de ce sa ii multumeasca. Uite de asta, prima invitatie la nunta mea(cu cine s-o califica), e scrisa in alb, pe numele Mihaelei.

Eu am sarit acum mult timp din stratosfera, fara costum si fara antrenament …cand mi-a spus Mihaela primul TE IUBESC!”, a scris Oţil pe Facebook.

BOMBĂ în SHOWBIZ! Află cine este NOUL IUBIT al Mihaelei Rădulescu