Daniel Cioabă, noul rege al romilor din România, la şpriţ cu preşedintele Băsescu VIDEO

Noul rege al ţiganilor din România, Daniel Cioabă, se laudă cu relaţia sa cu Traian Băsescu. Pe un site de socializare, Daniel Cioabă a postat o fotografie în care apare cu un pahar de băutură în mână, alături de preşedintele României. Nu este, însă, singura fotografie cu familia Băsescu. Daniel Cioabă nu a ratat-o nici pe mezina familiei, Elena Băsescu.

24 aug. 2013, 15:40
Daniel Cioabă, noul rege al romilor din România, la şpriţ cu preşedintele Băsescu VIDEO

Daniel Cioabă a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie realizată în primăvara acestui an. În fotografie apare alături de preşedintele Traian Băsescu şi are în mână un pahar cu băutură, iar titlul fotografiei este „Cu Băse la un şpriţ!„.

Daniel Cioabă a postat, de asemenea, şi fotografii de când a fost la nunta Elenei Băsescu.

Dacă acum este rege, în trecut el a avut însă probleme cu legea. A primit în anul 2011 o amendă contravenţională de 240 de lei. A contestat-o, dar instanţa l-a obligat la 50 de ore de muncă în folosul comunităţii, la întreţinerea spaţiilor verzi din oraş.

Cei doi fii ai lui Florin Cioabă, Dorin şi Daniel, au fost încoronaţi vineri la înmormântarea tatălui lor. Dorin Cioabă a preluat titulatura tatălui lui, devenind rege internaţional al românilor. Daniel, fratele lui mai mic, a devenit rege doar pentru romii din ţara noastră.