Daniel Constantin face noi dezvăluiri în scandalul cu Dan Voiculescu: Familia mea e ameninţată

Liderul PC, Daniel Constantin, a dezvăluit că familia sa început să primească ameninţări în urma scandalului cu Dan Voicluescu. Totodată, acesta a scos la iveală din ce cauză s-a produs ruptura dintre el și fondatorul PC, Dan Voiculescu. Constantin susține că familia lui Voiculescu a început să-i amenințe familia, după ce el a refuzat să îl salveze pe Voiculescu în ”Dosarul ICA”.

11 mart. 2015, 21:01
Daniel Constantin face noi dezvăluiri în scandalul cu Dan Voiculescu: Familia mea e ameninţată

„În ultimele luni s-au întâmplat foarte multe lucruri, care cred că trebuie expuse la un moment dat sau măcar să fie finalizate printr-o concluzie pe care eu am tras-o.

Am spus că relația este ireconciliabilă în acest moment, nu neapărat din cauza faptului că s-a pornit o campanie mediatică împotriva mea, de la 1 ianuarie, chiar din prima zi a acestui an, dar am luat această decizie pentru a exprima această situație pentru că s-a trecut, din păcate, la foarte multe atacuri, dacă vreți chiar amenințări în plan personal și nu neapărat asupra mea, ci asupra familiei.

Citeşte şi: Daniel Constantin: Sunt într-o situaţie IRECONCILIABILĂ cu Dan Voiculescu

Sigur că îi datorez foarte multe lucruri domnului Voiculescu, dar nu cred că trebuie să fiu, acum, într-o situație, nedreaptă din punctul meu de vedere, care merg până la amenințări în plan personal. Cred că toate lucrurile trebuie să aibă o limită!”, a declarat liderul PC, Daniel Constantin, la TVR.

Daniel Constantin a explicat că totul a început după ce a refuzat să se implice în dosarul lui Voiculescu, în calitate de ministru al Agriculturii. Liderul PC susţine că din acel moment, s-a dat ordinul ca la Antena 3 să înceapă linșajul împotriva sa, scrie stiripesurse.ro

În plus, după condamnarea la închisoare a lui Dan Voiculescu în dosarul ICA, Daniel Constantin susţine că a fost de mai multe ori atacat din interiorul partidului.

„Am avut discuția vis-a-vis despre ceea ce se întâmplă în acel dosar, n-aș spune provocată de domnia sa, ci am simțit nevoia să spun că nu voi interveni niciodată în acel dosar. Am avut senzația că dânsul a înțeles, chiar dacă alți membri ai familiei sale probabil că nu au înțeles, de aceea, până în momentul în care s-a întâmplat condamnarea din august 2014, nu am avut niciun fel de conflict.

Sigur că după acea condamnare am avut semnale că există o supărare și că va începe un atac, la un moment dat. Imediat după 16 noiembrie, când au început atacurile, atacurile pentru schimbarea mea de la conducerea PC.

Cred că acolo (la Antena 3 n.r.), la un post de televiziune patronat de domnul Voiculescu sau de familia domniei sale, evident o persoană din conducerea acelei trust a pornit, la un moment dat, o campanie de presă, cu care n-am nicio problemă, dar este evident când se pun titluri de genul ”Daniel Constantin a băgat 12 oameni nevinovați în pușcărie”, a adăugat Daniel Constantin.