Daniel Ferucio a fost înlocuit la Exatlon. Cine este noul concurent care intră în echipa Faimoşilor

Surpriză în echipa Faimoșilor la ediția Exatlon din 26 octombrie. Daniel Ferucio a fost înlocuit, vineri, de către Silviu Nicolae. Venirea noului concurent în rândul Faimoșilor nu a fost, însă, pe placul lui Giani Kiriţă.

RomaniaTV.net
26 oct. 2018, 20:04
Daniel Ferucio a fost înlocuit la Exatlon. Cine este noul concurent care intră în echipa Faimoşilor

Silviu Nicolae are 29 de ani şi este antrenor personal. Sportivul şi-a dorit mult să participe la Exatlon şi speră să se acomodeze rapid, notează cancan.ro.

„Mă simt foarte bine şi sunt foarte bucuros că sunt aici. Sunt mândru de echipa mea”, a spus Silviu (foto), conform sursei citate.

Silviu Nicolae a absolvit Universitatea de Educație Fizică și Sport, fiind de profesie kinetoterapeut, cu zece certificări atestate în domeniul fitness-ului. De asemenea, Silviu a jucat fotbal timp de nouă ani, însă a fost nevoit să renunțe la acest sport din cauza unei accidentări.

Apariția noului concurent în echipa Faimoșilor nu a părut să-l bucure pe Giani Kiriță.

„Nu te bucuri că a intrat un concurent?”, l-a întrebat Cosmin Cernat pe Giani Kiriţă, uimit de reacţia antrenorului.

„Sunt bucuros, dar vreau să văd şi o fată lângă el. Avem nevoie şi de fete în echipă, să întărească echipa”, a spus Giani Kiriţă.

Roxana Vancea a decis să abandoneze competiția Exatlon, după ce Giani Kiriță a devenit antrenor al echipei Faimoșilor.

„Am decis să mă retrag pentru că emisiunea mergea într-o direcţie greşită. Totul mergea spre mahala, băgât mâna-n gât, agresat femei. Eu promovez sportul, nu altceva. Eu am încercat să discut cu el, însă nu am avut cu cine. De când a venit el s-a transformat totul. Tot timpul urlă, erau ţipete, să aducem puncte. Toţi erau cu capul în jos, zici că ne certa domnul diriginte. Am zis că ne distrăm, că mergem la jocuri fără presiune. Eu nu m-am certat cu el pentru mine, eu m-am certat cu el pentru echipă. El trebuia să-şi câştige respectul, nu să se impună. Motivul pentru care eu sunt acum, aici, este că nu am vrut să mă mahalagesc la TV cu fiul dumneavoastră. El urlă tot timpul, eu nu puteam să vorbesc. El nu a venit să ne întrebe pe noi, înainte de meci, care jucăm”, a spus Roxana Vancea.