Daniel Isăilă, selecţionerul naţionalei U21, prima reacţie în scandalul jucătorilor BEŢIVI

Daniel Isăilă, selecționerul echipei naționale de tineret, a oferit prima reacție în scandalul legat de cei patru jucători care au băut în avion, în drum spre cantonamentul din Spania.

22 mart. 2017, 15:39
Daniel Isăilă, selecţionerul naţionalei U21, prima reacţie în scandalul jucătorilor BEŢIVI

Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea și Vlad Olteanu se află în centrul unui scandal pentru că au băut alcool în avionul care ducea naționala de tineret a României în cantonamentul din Spania.

Fotbaliştii naţionalei de tineret au făcut scandal în avionul de Spania

„Am vorbit în această dimineață cu ei, înainte de masă.  Le-am comunicat decizia și le-a părut rău. Se vedea asta. Au venit personal și mi-au cerut scuze. În plus, la antrenament, au cerut scuze și în fața colegilor, iar asta m-a impresionat.

Fiecare este responsabil de actele pe care le face. Sper să se îndrepte. Fiecare merită o a doua șansă. Cât de rapid vor primi a doua șansă, depinde de ei. De cum se vor pregăti și cum se vor descurca în meciurile oficiale.

Trebuie să înțeleagă că acest comportament le-ar putea dăuna carierei. Atârnă greu în carieră. La prima abatere, aceste greșeli vor fi făcute publice din nou.

Dezamăgirea este și mai mare având în vedere că au vorbit cu Daum cu o seară înainte. Ei nu mai sunt copii. Au responsabilități”, a spus Daniel Isăilă.