Daniel Pancu, dezvăluiri DURE despre situaţia de la RAPID

Daniel Pancu a susţinut o conferinţă de presă cu ocazia prezentării ca noul jucător al celor de la FC Voluntari, dar a vorbit mai mult despre despărţirea de Rapid.

30 iul. 2015, 17:16
Daniel Pancu, dezvăluiri DURE despre situaţia de la RAPID

Daniel Pancu (38 de ani) acuză conducerea de la Rapid pentru modul în care s-a comportat cu el.

„Ieri fost o zi tristă pentru mine, când am plecat de la Rapid, dar oamenii nu sunt făcuţi din fier. Am rezistat la multe umilinţe şi m-am sacrificat mult pentru binele echipei. Am coborât la cel mai de jos nivel şi nu mai puteam continua.

Am avut cel mai mic contract de la Rapid şi eram plătit ultimul. Eram consultat de foarte puţine ori şi de multe ori eram marginalizat. Am tot tăcut pentru că am crezut că se va întâmpla ceva bun la Rapid. Am simţit 100% că nu eram dorit pe teren.

Când ziceam că trebuie să joc şi că sunt foarte important pentru echipă mi se întorceau vorbele şi mi se zicea că eu trebuie să fiu preşedinte. Nu am vorbit niciodată urât de un rapidist. Am auzit că băieţii de vizavi de băncile de rezerve au zis că am plecat pentru bani.

Am acelaşi contract pe care l-aş fi avut la Rapid dacă promovam, dar aici sunt prime puţini mai mari. Se întâmplă lucruri ciudate la Rapid, de doi ani. La Voluntari aveam 4-5 jucători cu care am jucat, la Rapid, ieri, aveam doi. Asta trebuie să îi pună pe gânduri pe rapidiştii adevăraţi.

Din ce am văzut eu, Rapid nu intră în play-off. Nu ştiu despre faliment, pentru asta trebuie să vorbiţi cu cei din conducere. Echipa are nevoie de întăriri, dar Rapid nu o să moară niciodată”, a spus Daniel Pancu.