DANIELA CRUDU: „Am făcut-o pentru bani şi nu îmi pare rău”

Înainte de a deveni asistentă la showuri mondene, Daniela Crudu a fost dansatoare, şi acum participa la diverse petreceri, unde câştigă sume importante. Cruduta a dezvăluit cum a făcut primii paşi în business si cum a ajuns unde este acum.

RomaniaTV.net
31 aug. 2015, 10:43

„La vârsta respectivă chiar aveam nevoie de o mamă. Dar tata s-a descurcat destul de bine cu noi. Îmi amintesc că nu aveam aşa de mulţi bani, tata facea eforturi ca să ne satisfacă mofturile, să ne ia şi nouă haine, să ne dea bani de buzunar. A fost greu şi pentru el. Şi nu e uşor să creşti fără mamă, fără cineva care să îţi dea sfaturi, să te înveţe pe ce drum să o iei. Noi, la 13, 14 ani, ce minte să avem să ne dam seama ce este bine şi ce este rău? M-am dus la o terasă din Regie cu nişte prieteni. Şi acolo am început să dansez ca nebuna. Dansam continuu. Patronul m-a văzut, i-a plăcut de mine şi m-a întrebat dacă nu vreau să mă angajez animatoare. Şi am acceptat. Sincer, când mă gândesc la vremurile respective, nici nu imi dau seama cum de m-a angajat. Că eram penibilă, habar nu aveam eu ce înseamnă dansul, mă mişcam ca nebuna. Am făcut-o pentru bani şi nu îmi pare rău, aşa am câştigat primii bani. Mi-a plăcut, până la urmă mie îmi placea să dansez”, şi-a mai amintit Daniela Crudu.

Citeşte şi:

BURLĂCIŢA. Radu Vâlcan şi Daniela Crudu au plecat în Italia. Adela Popescu fierbe de gelozie FOTO

Daniela Crudu, scene XXX la TV. În ce poziţie indecentă a muls o vacă FOTO

BURLACITA 2015: Mândră și fericită de ipostaza de „Burlăciță”, Daniela Crudu a mărturisit că și-a pus toate speranțele în această emisiune, pentru a-şi găsi marea dragoste.

„Pentru mine acesta este cel mai important proiect în care am fost implicată până acum. Nu am avut niciodată ocazia să cuceresc atât de mulți bărbați, foarte diferiți unul de celălalt. Mă bucur că am acceptat să fiu parte din acest show și că am avut curajul să mă arunc în aventura asta.

Am plecat la drum cu cele mai mari așteptări, dar și înarmată cu toată puterea mea de seducție. Am avut inima deschisă, am vrut să mă îndrăgostesc, mi-am pus sufletul pe tavă în acest show, am fost foarte naturală și am făcut tot ceea ce am simțit. Să găsesc omul potrivit pentru mine a fost scopul meu.

Telespectatorii vor vedea o Daniela Crudu pe care nu o cunosc. Nu am avut niciodată ocazia să arăt la televizor sentimentele mele, emoțiile mele sau genul de bărbat care îmi place. Sunt sigură că îi voi suprinde”, a declarat Daniela Crudu.

Citeşte şi  DANIELA CRUDU: „Am făcut-o pentru bani şi nu îmi pare rău”

În fiecare miercuri, din 9 septembrie, telespectatorii Antenei 1 află crudu’ adevăr despre seducție! Daniela Crudu este „Burlăcița” care își caută jumătatea în celebrul reality show.