Daniela Crudu, apariţie de SENZAŢIE după REÎNTOARCEREA la „Un Show Păcătos”. A arătat TOT

După un an şi jumătate în care viaţa sa s-a schimbat major, Daniela Crudu a decis că anul 2015 este anul schimbărilor. Drept urmare aceasta a acceptat propunerea lui Dan Capatos de a se reîntoarce la emisiunea "mamă", "Un Show Păcătos".

RomaniaTV.net
06 ian. 2015, 10:49

Când a decis să plece pentru a-şi trăi povestea de iubire, Dan Capatos i-a propus Danielei Crudu ca atunci când îşi va face ordine în viaţă, aceasta să revină la „Un Show Păcătos”, scrie CanCan.ro.

Daniela Crudu s-a despărţit de IUBIT

A trecut un an şi jumătate de la această ofertă, iar cum Daniela nu a uitat-o, recent a şi acceptat-o. Cum prima apariţie contează mereu, bruneta s-a gătit din timp. Ea a ales să poarte o ţinută provocatoare care să-i pună în evidenţă formele. La începutul emisiunii Daniela a fost primită cu muzică, fapt ce a determinat-o să ofere un dans cum numai ea ştie, atât celor din platou, cât şi telespectatorilor.

În timpul dansului toate privirile au fost aţintite către asistenta sexy, care fără să vrea, şi-a arătat şi lenjeria intimă. După dans, Cruduţa l-a îmbăţişat pe Dan Capatos, care i-a spus: „Să o chemăm şi pe Bianca! Dar e scumpă! Nu ştiu dacă vine ea din Las Vegas!”.

Citeşte şi  Daniela Crudu, decizia pe care nu o mai aştepta nimeni