Daniela Crudu, mărturii ŞOCANTE: „Mâncam bătaie non-stop”

Daniela Crudu a fost invitată în cadrul emisiunii "Necenzurat" şi a vorbit deschis despre amintirile din copilărie. Bruneta a mărturisit că făcea numeroase năzbâtii când era mică, chiulea de la şcoală şi se băteam mereu cu soara ei.

28 ian. 2015, 09:13
Daniela Crudu, mărturii ŞOCANTE: „Mâncam bătaie non-stop”

Daniela Crudu a făcut mărturisiri şocante. „În copilărie eram turbată rău de tot cu soră-mea. Ne băteam, dar rău de tot. Şi tata stătea pe canapea şi dădea televizorul mai tare că nu auzea. Dar noi ne strângeam de gât. Adică rău de tot. Am copilărit în Rahova, cu toţi demenţii pe acolo. Eram tunse scurt, cu chică la spate, pentru că noi ne rupeam părul din cap. Am sărit de geam o dată ca să nu ne rupă tata cu bătaie. Soră-mea mi-a spart odată capul cu o cărămidă. Non-stop mâncam bătaie de la tata. Şi mama mai dădea, dar nu aşa. Dar făceam tâmpenii, chiuleam de la şcoală. Părinţii mai plecau de acasă şi băgam copii în casă şi o devastam. la un moment dat am blocat uşa şi ne-am aruncat toşi de la etajul unu, în grădină. Tata nu mai putea să deschidă uşa şi ca să nu ne bată am sărit de la etaj. Dar învăţasem să ne şi urcăm înapoi. Sora mea mi-a spart capul cu o cărămidă. Mâncam bătaie non-stop, dar mai mult de la tata. Mama ne mai altoia şi ea, dar mai mult îl punea pe tata. (…) Am fost apropiată de ambii părinţi, dar mai mult de tata. Mă încuraja la orice tâmpenie pe care o făceam,” a declarat Daniela Crudu, la emsiunea „Necenzurat”, de la Antena Stars.

VEZI ŞI

Clipe de COŞMAR pentru Daniela Crudu! Ce s-a întâmplat după ce a refuzat UN MILIARDAR

Nelu Crudu a intrat în legătură telefonică directă, în cadrul emisiunii şi a confirmat cele spuse de fata lui.

„Daniela şi sora-sa au făcut numai prostii. Chiulit de la şcoală, bătăi, numai dezastre. Erau şi Daniela, şi sora ei bătăioase. Au spart şi geamul de la şcoală. Mi-a fost o ruşine. Le urmăream să văd dacă se duc la şcoală. Stăteam pe o bancă pentru a vedea unde se duc. Dar, în rest, au fost cuminţi. După ce au trecut de clasa a şasea s-au liniştit”, a dezvăluit Nelu Crudu.

Daniela Crudu NU mai vrea operaţii estetice. Motivul este unul BANAL