DANIELA CRUDU trece printr-un adevărat COŞMAR. A ajuns de urgenţă la spital FOTO

Ultimele 24 de ore au fost, până acum, unele de coșmar pentru Daniela Crudu, frumoasa asistentă TV a lui Dan Capatos de la "Un show păcătos". Motivul? Bruneta nu se simte deloc bine, motiv pentru care, de altfel, a și ajuns la urgență, abia ținându-se pe picioare.

20 apr. 2015, 13:54
DANIELA CRUDU trece printr-un adevărat COŞMAR. A ajuns de urgenţă la spital FOTO

„Niciodată nu m-am simțit atât de rău, sunt praf”, a spus, cu o voce tremurată Daniela Crudu, scrie spynews.ro. De altfel, bruneta s-a speriat teribil că nu mai apucă ziua de mâine. „Nu am mai fost atât de rău în toată viața mea. Am febră, 39, tremur, abia mă țin pe picioare și niciun medicament nu își face efectul, nu pot să respir”, a mai spus Daniela Crudu înainte de a merge la urgențe.

Citeşte şi Andreea Tonciu e disperată: Nu am cu cine să mă culc!

Odată ajunsă acolo, asistenta Tv a așteptat, abia ținându-se pe picioare să îi vină rândul la consultația pe care o aștepta. Nu a răbdat prea mult și, pentru că era prea multă lume, a plecat de la Urgențe și a mers, grăbită, respirând cu greu printre tusetele puternice, la o clinică privată.

După aproape o oră petrecută pe holurile de la urgențe, Daniela a fost, în sfârșit, consulată de un medic care i-a recomandat să urmeze un tratament de „șoc” și i-a prescris o rețetă pentru niște antibiotice.

Citeşte şi Daniela Crudu şi Mihai Mitoşeru, spectacol erotic în MALL. Vedetele au fost filmate pe ascuns VIDEO

„Sper să mă pună pe picioare, că nu mai suport. Nu am dormit toată noaptea din cauză că mă simt așa”, ne-a mai zis asistenta TV care va fi nevoită să mai meargă la o serie de consultații pentru a vedea cum evoluează starea ei de sănătate.

De la spital, Daniela a mers direct acasă, decisă să doarmă măcar câteva ore pentru a putea să se țină pe picioare la emisiunea din această seară.