Daniela Gyorfi are INTERDICŢIE la TV: „Tot timpul mă dădeau afară. Am fost interzisă!”

Daniela Gyorfi a fost mereu o artistă extravagantă. În perioada anilor '90 cântăreaţa nu se prea putea promova pe unde dorea, deoarece încă se resimţeau regulile comuniste. Astfel, din acest motiv, Daniela Gyorfi pleca mai mereu plângând acasă, deoarece conducerea anumitor posturi TV o dădea afară, fiindcă genul ei muzical şi vestimentaţia nu se pliau pe cerinţele trustului respectiv.

RomaniaTV.net
20 apr. 2015, 08:17
Daniela Gyorfi are INTERDICŢIE la TV: „Tot timpul mă dădeau afară. Am fost interzisă!”

Întru-un interviu recent acordat postului Prima TV, Daniela Gyorfi a declarat că până să ajungă cunoscută a trecut prin numeroase greutăţi, care au marcat-o profund.

„Acum poți apărea oricum. Atunci, în 1991, nu puteai să apari. Nu era decât Televiziunea Română. Și de acolo tot timpul mă dădeau afară. Am fost interzisă. Nu vreau să-ți spun prin câte lucruri am trecut. Mă duceam de la șase dimineața ca să filmez și la douăsprezece noaptea îmi spuneau doamnele de acolo că sunt ori prea urâtă, ori nu mai au spațiu, dintr-astea. Și plecam plângând acasă.

Daniela Gyorfi, mult prea sexy pentru o emisiune TV. „Fusta este scurtă până la…” FOTO

Era dezastru! Oricum nu aveam bani să-mi cumpăr cine știe ce. Și atunci, nevoia te învață. Aveam blugi tăiați scurt. Îmi plăcea foarte mult, cum îmi place și acum, Madonna. Și încercam și eu, cât de cât, să fiu în trend. Am fost interzisă vreo doi ani de zile la Televiziunea Română, după care mi-am băgat mințile în cap, cât de cât, și eram altfel îmbrăcată. Voiam și eu un pantalon.

Sexualitatea era dusă spre extrem. Acum nu este nimic, dar atunci eram o ciudățenie. Cel puțin pentru Festivalul de la Mamaia, pentru că eram tot timpul la Creație și la Șlagăre. Eu aveam melodii foarte bune, numai că nu eram luată în seamă din cauza cum mă pregăteam eu. Și  mă uitam prin cărți, mă documentam, nu mai țin minte. Eram desculță, eram atipică, oricum”, informează WoWBiz.

Citeşte şi  Daniela Gyorfi regretă pictorialul din Playboy. Cine i-a spus să POZEZE