Dansatoarele arse de vii în incendiul din Constanţa au strigat 20 de minute după ajutor. Părinţii au citit rechizitoriul

Mamele dansatoarelor care au ars de vii în restaurantul din Constanţa nu mai au linişte. Femeile spun că, la doi ani de la tragedie, nu dorm noaptea, au coşmaruri de când au citit rechizitoriul şi au aflat că fetele au mai trăit 20 de minute şi au ţipat continuu după ajutor.

15 feb. 2016, 09:10
Dansatoarele arse de vii în incendiul din Constanţa au strigat 20 de minute după ajutor. Părinţii au citit rechizitoriul

Coşmarul mamelor care şi-au pierdut fetele în cumplitul incendiu de la Constanţa nu se mai termină. Potrivit România TV, ele spun că de la început au ştiut că au ţipat dupăajutor şi i-a implorat pe cei din jur să le salveze. Acum, după ce au citit rechizitoriu şi scrie negru pe alb că, timp de 20 de minute, fetele au strigat după ajutor şi nimeni nu a intervenit, le sfărâmă sufletul. Femeile au coşmaruri în fiecare seară. După aproape doi ani de la cumplitul incendiu, mamele nu au aflat ce s-a întâmplat acolo cu exactitate şi spun că nu pot trăi cu această traumă.

Citeşte şi: Supravieţuitoarea incendiului din restaurantul Beirut, mesaj emoţionant pentru răniţii din Colectiv

Vezi: Primele imagini cu supravieţuitoarea incendiului din Constanţa. A ars de vie, dar a luptat pentru viaţă

Vă aducem aminte că trei dansatoare au murit şi a patra a fost grav rănită într-un incendiu devastator, în aprilie, în restaurantul libanez Beirut din centrul oraşului Constanţa. Tânăra rănită, în vârstă de 19 ani, a fost internată la Spitalul de Arşi, în stare critică, având arsuri şi la nivelul căilor respiratorii.

Dansatoarele care şi-au pierdut viaţa aveau vârsta de 22, 23 şi, respectiv, 24 de ani. Una dintre acestea, Micky, era din Mangalia şi era studentă a Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică.