DANSEAZĂ PRINTRE STELE. Lili Sandu a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Decolteul ei te va face să visezi

DANSEAZĂ PRINTRE STELE FINALA. Lili Sandu a avut apariţii de senzaţie în fiecare ediţie! Rochiile purtate de frumoasa co-prezentatoare i-au scos în evidenţă trupul bine definit.

18 nov. 2014, 19:46

DANSEAZA PRINTRE STELE 2014: Dansează printre stele, un show cum nu s-a mai dansat vreodată, a ajuns la final. Astăzi, cele cinci perechi rămase în competiţie vor demonstra telespectatorilor că orele de antrenament i-au făcut stăpâni pe paşii de dans, iar acum aduc în scenă poveşti celebre, spuse în cele cinci momente de musical atent pregătite. Voturile telespectatorilor vor stabili clasamentul final al ediţiei, iar alte două perechi vor părăsi acerba competiţie de dans, iar astfel, în finală vor rămâne doar trei.

DANSEAZĂ PRINTRE STELE FINALA. Pe lângă momentele unice şi coregrafiile deosebite, am putut admira în fiecare ediţie şi ţinute care mai de care mai speciale. Fie că vorbim de piese semnate Marquise, Ramona Filip sau DressBox, Lili Sandu a strălucit de-a dreptul.

DANSEAZA PRINTRE STELE: Vedetele şi coregrafii şi-au petrecut sute de ore la repetiţii
“Dansează printre stele”, un show cum nu s-a mai dansat vreodată, a ajuns la final. Marţi, 18 noiembrie, de la 20:30, cele cinci perechi rămase în competiţie vor demonstra telespectatorilor că orele de antrenament i-au făcut stăpâni pe paşii de dans, iar acum aduc în scenă poveşti celebre, spuse în cele cinci momente de musical atent pregătite. Voturile telespectatorilor vor stabili clasamentul final al ediţiei, iar alte două perechi vor părăsi acerba competiţie de dans, iar astfel, în finală vor rămâne doar trei. 

În partea a doua a emisiunii, cele trei echipe care vor lupta pentru premiul de 50.000 de euro vor dansa cel mai bun dans al lor de până acum. Telespectatorii sunt cei care vor stabili, prin votul lor, cine este marele câştigător al competiţiei de dans. 
Şi câştigătorul concursului desfăşurat prin intermediul aplicaţiei “Românii dansează” va avea momentul lui de glorie, atunci când va dansa alături de baletul emisiunii, iar telespectatorii Antena 1 îl vor putea cunoaşte. 

DANSEAZA PRINTRE STELE: Vedetele vor să doneze o parte din marele premiu al emisiunii

Vedetele şi coregrafii şi-au petrecut sute de ore la repetiţii pentru a realiza în fiecare ediţie a emisiunii “Dansează printre stele”, un spectacol de care să fie mândri şi care să încânte telespectatorii. Lupta lor în paşi de dans se apropie de sfârşit, iar concurenţii rămaşi în competiţie nu au uitat să fie generoşi şi atenţi la nevoile semenilor şi au decis să doneze, în cazul în care publicul îi va desemna câştigători, o parte din premiu. 

“Mi-a plăcut întotdeauna să întind o mână de ajutor şi aşa voi proceda şi de această dată, voi dona o parte din bani”, a mărturisit Alina Eremia. Dacă ea şi Iuri Ribac vor câştiga cei 50.000 de euro, Alina vrea să ajute NO LIMIT, formaţia artistică a elevilor cu deficienţe de auz a Centrului şcolar “Beethoven” din Craiova. În ciuda faptului că membrii trupei nu aud muzica pe care dansează, fiecare pas de pe scenă demonstrează că talentul lor nu are limite şi realizează adevărate spectacole. Aceşti copii se antrenează zilnic cel puţin patru ore după orele de curs, iar performanţele nu s-au lăsat aşteptate. 

“Dacă aş câştiga concursul, aş dori să ajut cu o parte din câştig pe cineva aflat într-o situaţie dificilă”, spune Alina Puşcaş, care şi-a îndreptat atenţia către Alexia, o fetiţă de 7 ani care, deşi poartă aparate auditive la ambele urechi, este pasionată de dans sportiv. Din păcate, neajunsurile nu îi permit Alexiei să îşi dezvolte pasiunea pentru sportul pe care îl pratică de la trei ani, pentru că de câteva luni părinţii nu îşi mai permit să achite nici măcar taxa lunară de 100 de lei de la şcoala de dans. În timp ce alţi copii se bucură de jucării, micuţa trebuie să aibă mare grijă de aparatele auditive, cumpărate cu mari eforturi. 

DANSEAZA PRINTRE STELE: Şi Cosmin Seleşi a promis că va dona o marte parte din premiu dacă va câştiga acerba competiţie. El o va susţine pe Maria, campioana României la dans sportiv, categoria 6 – 9 ani. Viaţa familiei s-a schimbat foarte mult de când fetiţa practică dansul sportiv, pentru că tot programul părinţilor este făcut în funcţie de antrenamentele Mariei. Performanţele nu ţin însă numai de muncă şi talent, ci şi de bani, pentru că antrenamentele, deplasările, pantofii şi ţinutele de dans sunt foarte costisitoare. Deoarece au preferat să investească în educaţia copilului lor, părinţii au renunţat la ideea de a avea o casă. 

DANSEAZA PRINTRE STELE: La rândul lui, Muneer e decis să ajute o familie cu copii foarte talentaţi şi muncitori, greu încercaţi de viaţă până acum. Dacă va câştiga, Speak îşi va susţine părinţii, care au început construcţia unui azil de bătrâni. Artistul speră că banii obţinuţi îl vor ajuta să ducă la bun sfârşit acest proiect. “Tatăl meu a lucrat cot la cot cu muncitorii, părinţii mei sunt omenoşi şi primitori şi fac lucrul ăsta cu drag. Vreau să le donez lor banii pentru că ştiu că ei vor ajuta la rândul lor alţi oameni”, a declarat Speak. 

DANSEAZA PRINTRE STELE, SCOASĂ DIN GRILĂ

Horia Brenciu, Victor Slav, Lili Sandu si Mihai Petre vor ramane fara emisiunea “Danseaza printre stele”. Dupa o analiza atenta a performantelor show-ului de dans din echipa caruia fac parte, conducerea posului Antena 1 a dispus oprirea activitatii.

Desi planuiau sa o intinda pana de Craciun, potrivit surselor citate de paginademedia.ro, emisiunea nu va mai rula decat pe durata a doua editii, cea de azi si cea de saptamana viitoare, intr-o varianta comprimata. Se pare ca evolutia modesta a coprezentatorilor Lili Sandu si Victor Slav si, culmea, efectul nu tocmai imbucurator pe care Horia Brenciu l-a avut asupra publicului sau, sunt considerate de producatori a fi principalele cauze ale audientelor dezastruase in raport cu concurenta.

Insa tocmai producatorii, in principal celebra Mona Segal, sunt cei trasi la raspundere pentru rezultatele slabe de sefii Antenelor. Toata aceasta poveste vine la numai o zi dupa ce s-a stabilit intreruperea colaborarii cu emisiunea “Serviciul Roman de Comedie”.

“Motivul este legat de performantele ultimelor editii. Masura luata este brusca, neasteptata si din ratiuni economice, respectiv, restrangerea cheltuieliilor statiei”, a explicat Toni Grecu pentru paginademedia.ro.

“Conform strategiei de programming, saptamana viitoare Antena 1 va difuza in aceeasi editie atat semifinala, cat si finala Danseaza printre stele. Perechea castigatoare va fi votata de public, premiul cel mare constand in 50.000 de Euro”, au declarat reprezentantii Antena 1.