DANSEZ PENTRU TINE 2013: Imagini INEDITE de la repetiţii. Uite cum i-a luat Nea Marin la palme pe concurenţi

DANSEZ PENTRU TINE 2013. Concurenţii au pregătit pentru această seară dansul popular. Aşa cum ne-a obişnuit în fiecare ediţie, Nea Marin a participat la repetiţiile perechilor şi le-a dat de furcă cu stricteţea şi indicaţiile sale.

RomaniaTV.net
01 nov. 2013, 19:17
DANSEZ PENTRU TINE 2013: Imagini INEDITE de la repetiţii. Uite cum i-a luat Nea Marin la palme pe concurenţi

În ediţia de astăzi a emisiunii Dansez Pentru Tine, veselia, chiotele şi paşii apăsaţi intră în horă la Pro TV. Concurenţii îmbracă straie de sărbătoare şi se pregătesc să chefuiască autentic româneşte, pentru că dansul popular este stilul pe care îl vor dansa cu toţii.

Nu doar folclorul va fi la loc de cinste la Dansez Pentru Tine, pentru că cel de-al doilea stil de dans, tras la sorţi de perechile intrate în competiţie, va face ca diversitatea să fie din nou la ea acasă. Se va dansa, printre altele, reggaeton, dans contemporan, Charleston şi tango argentinian.

Nea Marin a participat la repetiţiile perechilor pentru a le da indicaţii. Ca de fiecare dată, acesta le-a dat bătai de cap concurenţilor şi s-a lăsat şi cu câteva palme.

Mihaela Rădulescu va dansa pentru un caz umanitar în cea de-a treia ediţie a noului sezon al emisiunii.

CITEŞTE ŞI Mihaela Rădulescu repetă din greu pentru „Dansez pentru tine”. Vezi FOTO cu ea nemachiată

„Dansez pentru visul unui copil talentat, a carui poveste m-a chircit de durere… Asa cum mi se intampla de cate ori aud ca un copil striga de dorul mamei lui si ca se zbate in nevoi inimaginabile”, a declarat Mihaela Rădulescu.

CITEŞTE ŞI DANSEZ PENTRU TINE. Invitată surpriză în ediţia de vineri. Cum va reacţiona Ştefan Bănică JR?