DANSEZ PENTRU TINE. Antonia s-a atins în zonele intime şi a dat din fund mai ceva ca o negresă

DANSEZ PENTRU TINE SEZONUL 14. Antonia a urcat vineri seara pe scena de la "Dansez pentru tine" pentru a ajuta o fetiţă de 13 ani să-şi continue orele de canto la Iaşi şi să îl ajute pe tatăl ei cu o proteză. Frumoasa artistă s-a descurcat minunat pe scenă impresionând pe toată lumea cu mişcările ei pe ritmuri de hip-hop.

25 oct. 2013, 19:32

Antonia a urcat vineri seara pe scena „Dansez pentru tine” pentru a îndeplini visul Roxanei Atofane, o fetiţă de 13 ani, din Suceava, care vrea să îşi continue orele de canto la Iaşi şi să îl ajute pe tatăl ei cu o proteză. VEZI VIDEO AICI.

Potrivit dansezpentrutine.protv.ro, o dată la patru luni, Roxana merge în Spania pentru un tratament care o ajută să aibă o viaţă mai uşoară. În ciuda tuturor problemelor, copila nu s-a lăsat învinsă de neajunsurile acestei boli nemiloase şi a participat la multe festivaluri naţionale de muzică la care a obţinut premii foarte bune.

VEZI ŞI Motivul pentru care Wilmark a fost dat afară de la DANSEZ PENTRU TINE

Anul acesta, Roxana a mai primit o lovitura: tatălui ei i-a fost amputat un picior, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Familia a fost nevoită să facă un credit pentru a merge mai departe, dar nu a mai putut să susţină pregatirea Roxanei, care încearcă să suplinească acum lipsa orelor de canto acasă.

CITEŞTE ŞI Ilinca Vandici, profa SEXY şi REA de la „Dansez pentru tine” FOTO