Dansez pentru tine. Dansul de 10 pe linie care te va lăsa FĂRĂ CUVINTE! Mihai Petre s-a ridicat în picioare

Dansez pentru tine 2013. Sore şi Dark au demonstrat că au meritat să fie primii în clasament în ediţiile trecute şi au impresionat pe toată lumea cu un dans lyrical excepţional.

22 nov. 2013, 21:44

Dansez pentru tine 2013 Performanţa celor doi a fost apreciată de toţi membrii juriului, care nu au avut decât cuvinte de laudă la adresa lui Sore şi Dark. Perechea a primit 10 pe linie, iar exigentul Mihai Petre s-a ridicat în picioare pentru cei doi. VEZI VIDEO AICI.

Complimentele pe care i le-au făcut juraţii au emoţionat-o profund pe Sore, care a început să plângă de fericire, mai ales că Mihai Petre le-a spus celor doi că dansul lor s-a ridicat la nivelul unor profesionişti. Până acum, Sore şi Dark au obţinut de fiecare dată note bune cu prestaţiile lor, clasându-se în fiecare ediţie pe primele locuri.

Vezi şi: DANSEZ PENTRU TINE 2013. Ruby, cu PĂRŢILE INTIME la vedere în timpul dansului

Povestea visurilor îndeplinite în paşi de dans a continuat vineri seară cu lyrical, street dance, salsa, merengue şi mambo. Perechile rămase în concurs luptă cu tărie pentru marele premiu de 60.000 de euro şi pentru trofeul Dansez pentru tine.

DANSEZ PENTRU TINE 2013: Vineri seara, prezentatorul emisiunii, Ştefan Bănică, a cântat, în premieră de pe noul său album piesa „Ce e dragostea?” într-o altă manieră decât cea cu care publicul a fost obşinuit, în varianta acustică, aşa cum se regăseşte şi pe albumul proaspăt lansat cu MediaPro Music: „Love Songs”, Live Acoustic, iar baletul emisiunii pregăteşte o apariţie de zile mari.

CITEŞTE ŞI Motivul pentru care Ruby nu se dezbracă mai mult la „Dansez pentru tine”. Nu te-ai fi gândit la asta

CITEŞTE ŞI DANSEZ PENTRU TINE: Scandal cu final neaşteptat pentru o vedetă