DANSEZ PENTRU TINE: Eliminare surpriză vineri seara. Care sunt noile echipe intrate la duel

DANSEZ PENTRU TINE: În ediţia a patra a concursului "Dansez pentru tine", telespectatorii au avut parte de coregrafii impresionante la proba dansului în ploaie, dar şi de un duel strâns care a adus o nouă eliminare din competiţie: publicul a hotărât, prin vot, că Elena Ionescu şi "Freek" au fost mai puţin pregătiţi decât Iulia şi Dima Trofim.

RomaniaTV.net
08 nov. 2013, 23:27
DANSEZ PENTRU TINE: Eliminare surpriză vineri seara. Care sunt noile echipe intrate la duel

DANSEZ PENTRU TINE: Adrian Baranga, zis si Freek, va deveni coregraful formatiei Mandinga, a anuntat cantareata, care a ramas impresionata de talentul partenerului sau de dans.

1. Ilinca Vandici si Stefan Razvan Marton 

2. Dima Trofim si Iulia Clisu

3. Sore si George Trascau

Iar cei care intra la duel saptamana viitoare sunt:

Dana Matei si Giani Kirita

Ruby si Alexandru Ciobanu

DANSEZ PENTRU TINE: Elena Ionescu a facut o promisiune fanilor pe pagina de Facebook a trupei: dupa duel, Mandinga va lansa o piesa noua, iar Freek va deveni coregraful formatiei.

„Am muncit foarte mult pentru acest duel, vreau sa fac tot ce imi sta in putinta pentru a-l ajuta pe Freek. Voi, cei de acasa aveti insa cuvantul decisiv si puterea de a-i indeplini visul. Eu pot insa sa va promit un lucru: daca vom trece cu bine peste duel Mandinga va lansa o piesa noua, iar Freek va deveni coregraful nostru. Am vrea ca el sa pregateasca dansul pentru urmatorul nostru clip, pentru ca in aceasta competitie el mi-a fost mai mult decat partener, mi-a fost un adevarat profesor. Si, pentru ca aceasta colaborare sa inceapa frumos, stiu ca isi doreste foarte mult o pereche de adidasi..magici, cu care sa faca minuni pe ringul de dans. Promit sa ma ocup si de asta:), a scris Elena pe Facebook. 

DANSEZ PENTRU TINE. Freek, partenerul Elenei, nu este strain de scena, cunoscut fiind ca dansatorul Antoniei. El lupta pentru a-si ajuta parintii si este incurajat de pe margini de catre colegi.

Întrebat ce incurajari primeste de la colegii de scena, Freek a răspuns: 

„Prietenii de antrenamente, dar si colegii de scena m-au incurajat inca de la aflarea vestii si chiar primesc mesaje cum ar fi: “esti cel mai bun”, “o sa reusesti”, “te vrem cat mai departe”, iar Antonia imi scrie aproape zilnic, doar sa stie ca sunt bine fizic si psihic pentru ca simte nevoia sa stie ca sunt bine, ca ma concentrez pe ceea ce am de facut. Prin concerte, cele mai amuzante sunt momentele in care suntem pe drum si plictiseala isi spune cuvantul, pentru ca atunci ne exteriorizam fiecare dintre noi in felul nostru.