DANSEZ PENTRU TINE. Show-ul de vineri vine cu mari SURPRIZE

DANSEZ PENTRU TINE. Solista trupei Mandinga, Elena Ionescu, este condamnată la duel împreună cu partenerul ei, Freek. Pe lângă emoţiile duelului, frumoasa brunetă va mai avea un moment important pe scena Dansez pentru tine, moment care va fi o surpriză atât pentru iubitorii show-ului, cât şi pentru fanii trupei Mandinga. De asemenea, în ringul visurilor vor intra din nou surorile Cheeky Girls.

RomaniaTV.net
08 nov. 2013, 16:31
DANSEZ PENTRU TINE. Show-ul de vineri vine cu mari SURPRIZE

DANSEZ PENTRU TINE. Saptamana aceasta, Elena, solista trupei Mandinga a fost condamnata la duel in cadrul show-ului „Dansez pentru tine”. Elena Ionescu a facut o promisiune fanilor pe pagina de Facebook a trupei: dupa duel, Mandinga va lansa o piesa noua, iar Freek va deveni coregraful formatiei.

„Am muncit foarte mult pentru acest duel, vreau sa fac tot ce imi sta in putinta pentru a-l ajuta pe Freek. Voi, cei de acasa aveti insa cuvantul decisiv si puterea de a-i indeplini visul. Eu pot insa sa va promit un lucru: daca vom trece cu bine peste duel Mandinga va lansa o piesa noua, iar Freek va deveni coregraful nostru. Am vrea ca el sa pregateasca dansul pentru urmatorul nostru clip, pentru ca in aceasta competitie el mi-a fost mai mult decat partener, mi-a fost un adevarat profesor. Si, pentru ca aceasta colaborare sa inceapa frumos, stiu ca isi doreste foarte mult o pereche de adidasi..magici, cu care sa faca minuni pe ringul de dans. Promit sa ma ocup si de asta” a scris Elena Ionescu pe Facebook.

Duelul se va da saptamana aceasta intre Elena Ionescu si Freek si Iulia Clisu si Dima Trofim. Ca de obicei, telespectatorii pot salva perechea favorita trimitand SMS la 1322 cu textul „Elena” sau „Dima”, sau sunand la 0900. 760. 404 pentru Dima si la 0900. 760. 405 pentru Elena.

DANSEZ PENTRU TINE. Gemenele Cheeky Girls revin în ringul visurilor

Surorile Cheeky Girls revin in ringul visurilor de la ProTV, unde vor dansa pentru un caz umanitar emotionant. „Deja suntem pline de vanatai, ne straduim sa facem totul perfect si sa impresionam telespectatorii”, au declarat Gabi si Monica, care au repetat de zor pentru ca dansul lor de maine seara sa fie unul cat mai bun si pentru a atrage atentia asupra importantei pe care o au actele de caritate.

DANSEZ PENTRU TINE 2013: Cât au slăbit vedetele

În ediţia de vineri seară, toate vedetele vor apărea mai slabe decât le ştim cu toţii. Antrenamentele draconice la care sunt supuşi concurenţii de antrenori şi-au spus cuvântul şi participanţii au dat câteva kilograme jos.

Elena Ionescu a scăpat de patru kilograme

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, a constatat fericită că i s-a întâmplat acelaşi lucru ca şi lui Sore. „Am un tonus foarte bun”, a precizat cântăreaţa, care a devenit mai uşoară cu 4 kg de când a intrat în cantonamentul riguros din ringul visurilor. „Dansez pentru tine e cea mai bună cură de slăbire”, a concluzionat Elena.

Sore se laudă că are pătrăţele

Participarea la „Dansez pentru tine” i-a adus lui Sore nu doar încă o confirmare că îşi poate depăşi limitele, ci şi forma fizică la care a visat. „Am, în sfârşit, pătrăţele!”, a mărturisit artista, care a slăbit mai bine de 5 kg de când a început repetiţiile şi până acum.

Dima este şi el mai slab

Şi celălalt duelist din această săptămână, Dima Trofim, a slăbit tot 4 kg. „Mă pregătesc foarte strict, petrec la repetitii ore întregi şi asta se vede şi în condiţia mea fizică. Deşi nu aveam de gând, am slăbit destul, patru kilograme”, a declarat Dima.

Ilinca Vandici a slăbit doar un kilogram

Ilinca Vandici a devenit mai uşoară cu un singur kilogram, dar a şi avut grijă să nu slăbească, menţinând o alimentaţie sănătoasă şi suficient de hrănitoare pentru a avea energie. Vedeta chiar s-a temut la un moment dat să nu se îngraşe în timpul concursului, pentru că odată cu repetiţiile a început să consume şi dulciuri.