Dănuţ Lupu îi apără pe beţivii de la naţionala de tineret: Cei de la FRF să se ducă la fotbal feminin

Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre (toți de la Dinamo) și Vlad Olteanu (Sepsi OSK, împrumutat de Dinamo) au încălcat regulamentul echipei naționale Under 21 încă din debutul acestui stagiu de pregătire.

22 mart. 2017, 12:42
Dănuţ Lupu îi apără pe beţivii de la naţionala de tineret: Cei de la FRF să se ducă la fotbal feminin

Cei patru jucători au consumat în avion mai multe băuturi alcoolice și s-ar fi îmbătat până ca avionul să aterizeze în Spania. Ulterior, FRF a luat decizia de a-i exclude din lot, trimiţându-i miercuri înapoi în România.

Dănuț Lupu, scouter la Dinamo, a vorbit pentru gsp.ro despre episodul petrecut în avionul care ducea naționala de tineret în cantonamentul din Spania: „Mi se pare ciudat că oficialii naționalei au spus că și-ar fi luat băutură din duty- free. Nu am prea am auzit ca oamenii să-și cumpere alcool când se duc undeva. În mod normal, își cumpără când se întorc. Nu știu dacă este adevărat. Probabil se va face o anchetă. Nu-i văd pe copiii ăștia ca fiind consumatori. Poate au băut de frică. Nu cunosc.

Citeşte şi Fotbaliştii naţionalei de tineret au făcut scandal în avionul de Spania. Fiul lui Florentin Petre, printre cei implicaţi

Vreau să spun un singur lucru: toată Generația de Aur a fotbalului românesc consuma alcool când se întorcea cu avionul în țară. Toată naționala! Cei din FRF, dacă vor națională de domnișoare, să se ducă la Federația Română de Fotbal Feminin„.