Dating Online: Ce să faci şi ce să nu faci când flirtezi online

De când socializarea s-a mutat pe internet, tot mai mulţi dintre noi am fost curioşi să încercăm şi flirtul online.

RomaniaTV.net
20 mart. 2013, 09:11
Dating Online: Ce să faci şi ce să nu faci când flirtezi online

Facebookul, messengerul sau ale cai de comunicare se preteaza perfect pentru dating online. Dar daca flirtam pe intenet, ar fi bine sa stim ce putem face si ce nu ar fi bine sa facem pentru a nu ne crea tot noua probleme.

Nu te “imprieteni” imediat

Cand descoperi o persoana online care iti suscita interesul si la randul sau da semne ca este interesat de tine, nu te grabi sa-l adaugi in lista ta de prieteni. Este nevoie de precautie in “imprietenirea” online, din toate punctele de vedere. Pana una alta, nu-i cunosti intentiile si, odata prieteni online, are la dispozitie mai multe informatii despre tine decat, poate, ai dori sa-i oferi de la bun inceput. Mai mult de atat, expertul in eticheta online Julie Spira ne recomanda sa fim si mai drastici.

Mersul unei femei dezvaluie daca poate sau nu sa aiba orgasm

Sa nu ne imprietenim pe Facebook sau pe alta retea sociala pana nu stabilim cat de cat exclusivitatea. Asta nu inseamna ca trebuie sa ne juram iubire vesnica, dar se poate intampla mai des decat credem sa discutam vrute si nevrute cu persoana respectiva si, a doua zi, sa observam cine stie ce poze cu aceasta si o alta femeie sau barbat pe profilul ei. Precautia nu strica nici in viata de zi cu zi, nici online.

Cum sa faci o femeie sa aiba orgasm

Curatarea profilului

Inainte de accepta ca prieten pretendentul/a, ar fi bine sa ne curatam profilul de pe reteaua sociala care, cumva, ne-a adus impreuna. Ganditi-va ca aveti un cont de Facebook, spre exemplu, de mai bine de cinci ani. N-aveti idee ce puteti gasi acolo daca va duce inapoi in timp si va verificati postarile mai vechi. Mai mult de atat, aveti grija la functia de taguire.

Nu permiteti sa apare pozele in care sunteti taguit de alte persoane direct pe profilul vostru, ci lasati-le in pending. Nu se stie niciodata cand va veti vedea intr-o ipostaza nu tocmai onorabila, dansand pe masa la o petrecere sau in bikini la mare cu gasca.

Mai mult de atat, stergeti-va vechile statusuri relationale care va apar pe profil. “Ati fost intr-o relatie” cu… apoi “single”, apoi iar “in a relationship with” si asa mai departe. Cel care va este deja prieten si este suficient de curios pentru a afla ce ati facut in trecut este la distanta de doar cateva click-uri de fostii iubiti. Mai mult de atat, s-ar putea sa le si poata vedea profilurile si nu vreti sa va treziti cu afirmatii de tipul: “Tu cum ai putut sa stai cu ala?”

Asadar, revizuiti-va profilul si statusurile relationale pentru a evita discutii.

CONTINUAREA PE LYLA.RO.