Daum după 1-1 cu Muntenegru: Îmi pare rău pentru jucători şi pentru public

Selecţionerul Christoph Daum a declarat, duminică seară, după remiza cu Muntenegru, scor 1-1, că îi pare rău pentru spectatori şi pentru jucătorii săi, care au făcut o repriză secundă bună şi ar fi putut obţine cele trei puncte.

04 sept. 2016, 21:15
Daum după 1-1 cu Muntenegru: Îmi pare rău pentru jucători şi pentru public

„Îmi pare rău pentru public şi pentru jucători. S-au văzut emoţiile în prima repriză. În repriza a doua ne-am creat câteva ocazii. Eu cred că echipa a jucat foarte bine în repriza a doua. Îmi pare rău pentru echipă, că a muncit şi nu a primit trei puncte. Am văzut multe lucruri bune”, a spus Daum la TVR.

El a menţionat că este optimist şi crede în jucătorii săi că vor deveni din ce în ce mai buni.

Reprezentativa României a început preliminariile Cupei Mondiale din 2018 cu o remiză, scor 1-1 (0-0), duminică seară, pe Cluj Arena, în compania selecţionatei Muntenegrului, în grupa E de calificare, partidă la care Nicolae Stanciu a ratat un penalti în minutul 90+6.

România a deschis scorul prin Adrian Popa, în minutul 85, Muntenegru reuşind egalarea prin Stevan Jovetici, în minutul 87.

Fundaşul reprezentativei României, Dragoş Grigore, a declarat, duminică seară, după remiza din meciul cu Muntenegru, scor 1-1, că este o mare onoare pentru el să poarte banderola de căpitan la echipa naţională.

„E păcat. Am avut victoria în mână, dar trebuie să ridicăm capul. Suntem la început şi şansele de calificare sunt mari. E păcat pentru Stanciu, dar sunt jucători mari ai lumii care au ratat penaltiuri. Suntem dezamăgiţi, dar important este să trecem peste acest eşec. În prima repriză am fost crispaţi. Din păcate, la faza golului primit am fost neatenţi. Să port banderola de căpitan la echipa naţională este o mare onoare”, a spus Grigore la TVR.

Mijlocaşul Eric Bicfalvi a declarat duminică seară, după meciul cu Muntenegru, scor 1-1, că Nicolae Stanciu, care a ratat un penalti, este un jucător valoros şi trebuie să înveţe din greşeli.

„Tot timpul e loc de mai bine, ne doream cele trei puncte. Important e ca pe viitor pas cu pas să fim mai buni. O să analizăm probabil jocul şi o să vedem ce greşeli am făcut şi ce am făcut bine. Stanciu este un jucător valoros şi trebuie să înveţe din greşeli”, a spus Bicfalvi la TVR.

El a precizat că starea gazonului nu a contat, menţionând că era mai bine dacă naţionala începea „cu dreptul” preliminariile.

Mijlocaşul echipei naţionale a României, Cristian Săpunaru, a declarat, duminică seară, după remiza din meciul cu Muntenegru, scor 1-1, că e vina jucătorilor că nu au câştigat, dar a precizat că „tricolorii” au dominat întâlnirea.

„Am controlat tot meciul. Au avut două ocazii tot meciul, în rest nu ne-au pus mari probleme. Stanciu trebuie să rămână cu capul pe umeri, jucători mari au ratat penaltiuri. Nu cred că fazele fixe sunt o problemă, doar că nu am fost concentraţi la gol. E vina noastră că nu am câştigat, trebuie să ne impunem în următorul joc. S-a schimbat puţin sistemul, am încercat să jucăm mai ofensiv. Trebuie să ne revenim după acest meci, pentru că nu este uşor să faci meci egal acasă cu Muntenegru după ce ai dominat. Nu mă simt cel mai bine la mijlocul terenului, dar voi juca acolo unde este nevoie de mine. Am intrat cu puţină frică în meci, de aceea prima repriză nu a fost una reuşită. În repriza a doua am jucat mult mai bine, iar presiunea s-a materializat cu un gol. Păcat că nu am câştigat”, a spus Săpunaru la TVR.