Daum, în presa germană: „Comisia Tehnică n-are nicio putere! Miercuri sau joi am putea rezilia amiabil contractul”

Slecţionerul Christoph Daum a declarat presei germane că îşi va rezilia amiabiabil contractul cu Federaţia Română de Fotbal miercuri sau joi.

12 sept. 2017, 07:16
Daum, în presa germană: „Comisia Tehnică n-are nicio putere! Miercuri sau joi am putea rezilia amiabil contractul”

Comisia Tehnică a FRF a decis demiterea lui Christoph Daum la mai puţin două luni de momentul în care a decis să meargă în continuare pe mâna selecţionerului german. Daum a comentat în presa din Germania propunerea făcută de Comisia Tehnică și nu s-a ferit să anunțe că nu e deloc afectat de această decizie.

Reprezentanții Comisiei Tehnice a FRF, în frunte cu Mihai Stoichiță, au propus luni ca Daum să nu mai fie selecționerul României. De asemenea, fiecare membru al Comisiei a propus câte trei variante pentru postul ocupat în prezent de Daum.

Printre numele antrenorului care au şanse să ajungă drept propuneri la Răzvan Burleanu sunt Mircea Rednic, Dan Petrescu, Cosmin Contra, Walter Zenga şi Ladislau Boloni.

Daum nu e deloc afectat de evenimentele petrecute la începutul săptămânii și a declarat pentru Bild că propunerea Comisiei de a-l îndepărtă nu are nicio valoare. Totuşi, selecţionerul a făcut marele anunţ: miercuri sau joi, contractul ar trebui să fie reziliat.

„Comisia Tehnică nu are nicio putere pentru a lua o decizie, ci numai președintele Federației Române de Fotbal, după ce se consultă cu mine și cu cei din Comitetul Executiv. Ar trebui să avem o soluție amiabilă miercuri sau joi. I-am oferit această opțiune președintelui. Presedintele sau Federația trebuie să găsească o soluție adecvată pentru toate părțile. Acest lucru va avea loc în câteva zile, de comun acord” a declarat antrenorul neamț.

Fără nicio şansă rămasă la calificarea la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia 2018, preşedintele Răzvan Burleanu vrea să scape cât mai repede de Christoph Daum şi să instaleaze un alt antrenor.