Dezvăluirile lui Victor Ponta, care aruncă în aer clasa politică: Cine l-a numit pe Bogdan Olteanu la BNR

Victor Ponta a publicat pe pagina de Facebook o informaţie menită să pună într-o nouă lumină numirea lui Bogdan Olteanu pentru postul de viceguvernator al BNR. Potrivit informaţiilor fostului premier, numirea din iunie 2014 a fost făcută de şeful de atunci al PNL, Klaus Iohannis.

31 iul. 2016, 16:48
Dezvăluirile lui Victor Ponta, care aruncă în aer clasa politică: Cine l-a numit pe Bogdan Olteanu la BNR

„CINE L-A NUMIT PE BOGDAN OLTEANU LA BNR – un caz scoala de manipulare din partea Propagandei din Romania !!! Si poate un caz nou la DNA???

Dvs credeti ca l-a numit Tariceanu ? Pacaleala – Nu e adevarat! Sau credeti ca l-a numit Crin Antonescu? Sau Isarescu? Sau PSD? Nici vorba!!! Cititi pana la sfarsit si veti afla detalii!

Nu va lasati pacaliti de mandatul pe 5 ani primit in 2009!!! Bogdan Olteanu a fost numit pentru un nou mandat in CA al BNR in iunie 2014!!! La propunere sefului de atunci al PNL dl Klaus Iohannis! Si cum nu cred ca Dl Iohannis avea habar atunci cine e Olteanu pot sa ma gandesc ca la numirea sa a fost vorba de un trafic de influenta din partea cuiva foarte apropiat atunci de Iohannis?!?

Vad „deontologii” care erau lei fiorosi contra lui Antonescu in 2009 si care nici nu au mieunat ca un pisic in 2014 cand a fost numit pt alti 5 ani? Pai e frumos asa?!?

Ne-am obisnuit deja in Romania sa fim mintiti si pacaliti / asta pt ca ne-am obisnuit cu faptul ca exista o retea de propagandisti – „analisti” si „jurnalisti” care in mod constant si cu megatupeu ne manipuleaza prezentand jumatati de adevar combinate cu jumatati de minciuni/ ei se autointituleaza „de dreapta”, sau „pentru statul de drept” – desi in realitate servesc cinic interesele patronilor lor (persoane dubioase, unii deja urmariti penal, altii inca „protejati”, cu interese economice si politice obscure) sau direct interese din afara Romaniei! Avantajul lor e dat de faptul ca au acces direct la surse privilegiate din servicii si din procuratura, si faptul ca desi nu platesc taxe ( unii sunt de 5 ani in insolventa) si nici nu fac rating nimeni nu ii deranjeaza !!!

Iata Un caz scoala de manipulare cinica din partea Propagandei – cine l-a numit pe Bogdan Olteanu la BNR!!!!

Fac precizarea ca am avut mai mereu relatii cordiale cu Bogdan Olteanu, regret situatia in care el si familia sa sunt pusi si habar nu am nimic despre Vantu si ce a sponsorizat el in 2008 (pe atunci mana dreapta a lui Vantu era Cozmin Gusa, sigur va poate el da detalii daca doriti, asa cum mana dreapta a lui Olteanu era Alina Gorghiu) / vorbesc doar de modul cinic in care vor unii sa ne prosteasca in 2016!

In prima zi cand a aparut in presa „pe surse” despre cazul de la DNA cu Vantu si Bogdan Olteanu, s-a dat ca tema obligatorie la toata Propaganda sa se spuna de Tariceanu/ ulterior in actele procurorilor surpriza – nici vorba de Tariceanu!

A doua zi a aparut imediat (de la „Hotnews” – normal, prietenii stiu de ce) o inregistrare din 2009 cu Crin Antonescu / acesta explica de ce a acceptat ca Olteanu sa fie atunci propunerea PNL la BNR! In 2009 nu in 2014!!!!

Dragi romani manipulati si terorizati de Sistemul de Propaganda- iata adevarul! Dl Bogdan Olteanu si-a incheiat in 2014 mandatul din 2009 – de altfel si atunci fusese numit nu pentru calitatile de economist, ci pentru cele de avocat in Cabinetul unde era asociat cu o colega de viitor numita Alina Gorghiu / si pentru un nou mandat de 5 ani in functia de membru al Consiliului de Administratie al BNR a fost investit prin Hotararea Nr 27/ 16 iunie 2014 a Parlamentului Romaniei – la propunerea PNL!!!!

Repet- Bogdan Olteanu este azi in CA al BNR deoarece a fost numit in iunie 2014 la propunerea PNL/ are rost sa va precizez ca la acea data Calin Popescu Tariceanu nu mai era nici membru PNL, iar Crin Antonescu nu mai era presedinte?!?

Dupa cum puteti citi mai jos (si va pot confirma toti membrii Parlamentului) propunerea dlui Olteanu a venit in mod oficial de la Presedintele interimar al PNL de atunci Domnul Klaus Iohannis/

– nu cred sincer ca Dl Iohannis de la Sibiu il stia prea bine pe Bogdan Olteanu/ nici ca Blaga l-ar fi propus pt ca e de notorietate antipatia dintre cei doi/ sa nu imi spuneti ca Iohannis a fost influentat de Tariceanu sau de Antonescu – doar nu sunteti de la Propaganda/ deci cine credeti dvs ca este liderul PNL atat de apropiat de Iohannis ca sa poata sa il impuna pe Olteanu in singura functie de la BNR alocata partidului ?!?! Ghici ciuperca ce-i!

Cine iese imediat de la PNL sa spuna ca sustine lupta anticoruptie, si nici usturoi nu a mancat nici gura nu-i miroase , daca se gandea mai bine nici nu-l cunoaste pe Olteanu, aratand cu degetul la Tariceanu? Pai cine l-a propus in 2014 lui Iohannis, asa zic eu! Si oare l-a propus in 2014 degeaba sau a fost vreun trafic de influenta?!? Se autosesiseaza un procuror despre ce a fost in 2014 ( ca parca e mai aproape decat 2008)?

Minciuna si ipocrizia sunt singurele arme in 2016 ale conducerii PNL / iar Propaganda este singura lor speranta! Eu imi fac datoria sa arat romanilor adevarul pentru ca in Decembrie sa nu mai poata fi pacaliti asa usor!”, a dezvăluit Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.