De Cartea Recordurilor: Are 40 de COPII concepuţi cu 20 de FEMEI

Mike Holpin are 56 de ani şi 40 de copii, făcuţi cu 20 de "neveste" şi tot mai vrea să facă alţii. Nu le ştie însă numele tuturor, iar pe unii nu este în stare să îi recunoască dacă îi întâlneşte pe stradă. În plus, este alcoolic.

01 apr. 2015, 21:00

Mike Holpin a reuşit performanţa de face 40 de copii. Este un britanic care trăieşte în Ebbw Vale in Monmouthshire. Este înnebunit după femei şi sex şi îi place să aibă cât mmai mulţi copii.

Le ştie doar numărul, şi mai puţin numele fiecăruia dintre ei. Pentru a avea cât de cât o „evidenţă” a lor, şi-a tatuat pe tot spatele un arbore genealogic cu numele lor, scrie Daily Mail. „Dumnezeu spune: Mergeţi şi vă înmulţiţi”, iar Mike spune că „nu se va opri niciodată”, pentru că el susţine că respectă voinţa Domnului.

16 dintre copiii alcoolicului care a fost internat în repetate rânduri la reabilitare au fost luaţi din familie de către serviciile sociale. Copiii lui Mike au vârste cuprinse între 3 şi 37 de ani.

Mike nu mai lucrează de cel puţin 10 ani. Pentru copiii lui a primit alocaţii sociale în valoare de 27.000 de lire sterline pe an. El susţine că nu pentru bani a făcut atâţia copii, ci pentru că „nu poate să trăiască fără ei.

„Sunt foarte fertil. Nu cred în contracepţie şi îmi place sexul la nebunie”, s-a confesat bărbatul. „Îi iubesc atât de mult, încât nu aş putea să trăiesc fără ei. Dar ei nu au atâta nevoie de mine”, a mai spus el.

Mike Holpin, care a apărut marţi noapteala o emisiune, la Channel 5, a spus că poate copiii lui îl vor ierta pentru trecutul său promiscuu şi pentru faptul că i-a făcut astfel pe unii dintre ei să ajungă în centre sociale.