De ce a întârziat Ryanair trei ore fără explicaţii? Altă întrebare!

Cursa Ryanair Timişoara - Bucureşti a întârziat miercuri seară trei ore, oficialii companiei neoferind nicio explicaţie.

RomaniaTV.net
11 mai 2017, 10:09

Scandal pe aeroportul din Timişoara după ce o cursă Ryanair Timişoara – Bucureşti a avut trei ore de întârziere, fără a fi oferită nicio explicaţie călătorilor. 

Transportatorul low-cost Ryanair, al patrulea jucător de pe piaţa românească din punctul de vedere al cotei de piaţă, l-a ironizeazat recent pe ministrul Justiţiei, Florin Iordache, într-o imagine publicitară postată pe pagina de Facebook, potrivit News.ro.

 

 „Care companie oferă tarife de la 5 euro? Altă întrebare”, este mesajul de pe fotografie, care îl înfăţişa pe ministrul Justiţiei la Guvern, în conferinţa de presă de după şedinţa Executivului, când a fost aprobată celebra Ordonanţă de Urgenţă de modificare a codurilor penale, care a generat proteste masive de stradă în oraşele din România. 

Înțelegem neplăcerile cauzate de întârzierile zborurilor și vom face tot posibilul să reducem la minim impactul acestor perturbări. Te rugăm să urmărești ecranele din aeroport pentru a vedea ultimele actualizări.

Mai mare de 2 ore

Dacă zborul tău are o întârziere mai mare de 2 ore, poţi alege între două opțiuni disponibile. Poți să optezi să faci o cerere de restituire sau să îți modifici gratuit zborul întârziat.