De ce a renunţat PSD la propunerea lui Sevil Shhaideh: „A primit ameninţări cu moartea. Ei şi familiei ei le e frică să iasă din casă”

Sevil Shhaideh l-a anunţat pe Liviu Dragnea că nu mai vrea să fie propusă de coaliţia pentru guvernare PSD - ALDE pentru funcţia de prim ministru după ce, la scurt timp după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că respinge propunerea, a primit, atât ea, cât şi membrii familiei sale, mai multe mesaje de ameninţare, inclusiv cu moartea.

RomaniaTV.net
28 dec. 2016, 16:46
De ce a renunţat PSD la propunerea lui Sevil Shhaideh: „A primit ameninţări cu moartea. Ei şi familiei ei le e frică să iasă din casă”

Liviu Dragnea a anunţat miercuri, în cadrul conferinţei de presă în care a anunţat că îl propune pe Sorin Grindeanu pentru funcţia de prim ministru, că a renunţat la varianta Sevil Shhaideh la solicitarea acesteia.

„Varianta cu doamna Sevil Shhaideh am avut-o în minte până azi noapte, când am avut o discuţie cu ea şi mi-a spus nişte lucruri pe care îmi doresc să aibă puterea să meargă la un post TV şi să le spună. De ieri, după anunţul preedintelui, a început să primească foarte multe mesaje de ameninţare cu moartea şi ea, şi soţul, şi copiii. Le e frică să iasă din casă. Deşi este un om care s-a născut, a crescut şi a muncit în această ţară. Mi-a sus că nu poate merge înainte în acest război pe care nu îl mai poate duce. Mi-a spus că tot ce a apărut sunt numai invenţii, dar faptul că demnitatea unui om a fost aşa călcată în picioare şi că siguranţa unui om este pusă în pericol nu poate rpmâne aşa. Cei care au întreţinut această campanie vor da mai devreme sau mai târziu socoteală Nu putem menţine propunerea iniţială. Şi a trebuit să decidem dacă facem o altă propunere”, a declarat Liviu Dragnea.