De ce anume fug bărbaţii şi ce îi atrage

Te temi vreodată că, dacă îi arăţi ce simţi pentru el, se va îndepărta de ţine? Nu eşti singură. Multe femei joacă teatru şi se prefac că nu le păsa pentru a atrage un bărbat şi a îl ţine interesat. Dar adevărul este că nu sentimentele tale şi sinceritatea îl vor speria. Sentimentele pur şi simplu nu pot speria un bărbat, dar ce faci tu datorită lor este important.

08 mart. 2018, 07:19
De ce anume fug bărbaţii şi ce îi atrage

Cum poti sa il faci sa se indeparteze de tine

Cea mai sigura metoda de a face un barbat sa se indeparteze de tine (de tot) este sa fii prea speriata tot timpul in legatura cu relatia, sa fii prea lingusita, sa ai mereu pretentii si nemultumiri si sa exagerezi cu suspiciunile. Temerile tale vor deveni astfel realitate. Asta pentru ca odata ce subconstient tu crezi ca ceva este adevarat, tinzi sa gasesti peste tot dovezi care sustin acest lucru. In acest caz devine realitate pentru ca anxietatea te va face mai putin atractiva, ba chiar deloc atractiva si el nu va mai gasi la tine acel lucru care la inceput l-a atras.

Adesea, problemele de cuplu nu necesita neaparat un raspuns, ci necesita o schimbare de mentalitate. Schimba-ti gandirea negativa si vei preveni problemele inainte ca ele sa apara si sa denatureze.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.