De ce ar trebui să consumi lamâi congelate

Natura a pus la dispozitia oamenilor tot ce au nevoie pentru a fi sanatosi. Nu trebuie decat sa folosesti ceea ce ea iti ofera cu atata generozitate.

RomaniaTV.net
26 aug. 2016, 19:48
De ce ar trebui să consumi lamâi congelate

Un nou studiu a aratat cum limonoidele, compusi naturali prezenti atat in lamai cat si in alte citrice inhiba dezvoltarea celulelor canceroase la san. Asta arata importanta citricelor in prevenirea cancerului la san.

Tot mai multi oameni sustin ca ar trebui consumata intreaga lamaie, nimic nu ar trebui aruncat. Si nu doar pentru beneficiile pentru sanatate ci si pentru gustul uluitor. Cum ar trebui sa o faci?

Simplu, ia o lamaie organica, spal-o si apoi pune-o in congelator. Odata congelata o poti razui ori consuma intreaga fara sa o cojesti mai intai.

Apoi o poti presara in salata, inghetata, supa, cereale, taietei, in sosul de spaghetti sau in orice alta mancare doresti. Gustul mancarii va fi imbogatit indiferent de preparatul in care ai folosit lamaia.

Coaja de lamaie contine de 5-10 ori mai multe vitamine decat sucul de lamaie si, cu toate acestea, coaja este de obicei aruncata la gunoi. Lucru cu atat mai gresit cu cat coaja de lamaie ajuta organismul sa elimine toxinele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO