De ce boală suferă Denisa Manelista. „De la ficat, problemele s-au extins în zona abdomenului”

Denisa Raducu se lupta de cateva luni cu o boala incurabila, a ficatului, dupa cum sustin apropiatii ei. Artista are probleme serioase de sanatate, a slabit ingrozitor, insa lupta in continuare. Momentan artista e internata intr-un spital din Capitala.

26 mai 2017, 07:24

Despre boala Denisei Raducu s-a discutat foarte mult in ultima vreme, insa nici artista, si nici un alt membru al familiei nu spus clar diagnosticul, scrie wowbiz.ro. Mai toata lumea stie ca are probleme grave cu ficatul si ca ar suferi de aceeasi boala care a rapus-o pe Ileana Ciuculete.

Citeşte şi Tatăl Denisei, în depresie cruntă! Vecinii îi aud strigătele de durere

La un moment dat insa, s-a speculat ca vedeta ar avea probleme si la plamani, acestia fiindu-i afectati. Surse din anturajul Denisei sustin insa ca vedeta nu are nicio problema cu plamanii, ci are in zona abdominala.

Citeşte şi Denisa Manelista, vizitată de iubit la SPITAL. Ce i-a cerut acestuia este EMOŢIONANT

„Denisa are probleme grave cu ficatul, din cauza unei hepatite netratate la timp. De la ficat, problemele s-au extins in zona abdomenului, mai exact, membrana, pelicula care inveleste matele. De aceea are burta umflata, e lichid. Ea a slabit mult din cauza bolii, a slabit vreo 20 de kilograme, acum are vreo 40. A avut zile in care nu a mancat nimic din cauza ca i-a fost foarte rau. E de apreciat ca are o vointa de fier, lupta in fiecare zi cu boala, e optimista si spera ca se face bine. Chiar da semne ca se simte mai bine, avand in vedere ca recent a fost in coma cateva zile, apoi a avut stari de inconstienta, nu vorbea, nu se misca si nu manca. De aceea a fost dusa la spital. Acum e bine fata de cum era. Nu are forta mare, e slabita, e palida, trasa la fata, dar zambetul nu i-a pierit de pe chip si speranta parca e mai mare. Asculta tot ce ii spun medicii, ia tratamente, nu iese din cuvantul lor”, sustin apropiatii Denisei.