De ce este bine să consumaţi lămâi îngheţate

Încă din antichitate lămâia a arătat că are puteri incredibile de a detoxifica organismul, de a sprijini funcția organelor cu rol de purificare, de a întări sistemul imunitar și a încetini acțiunea radicalilor liberi pentru a preveni dezvoltarea diferitelor boli.

18 oct. 2017, 20:24
De ce este bine să consumaţi lămâi îngheţate

Puțină lume știe însă că cea care conține de până la zece ori mai multe vitamine este coaja lămâii. În plus, pentru a vă bucura de beneficiile acestui fruct trebuie să-l consumați înghețat. Este mai eficientă decât orice medicament împotriva paraziților și viermilor intestinali, potrivit secretele.com.

Potrivit ultimelor studii în vigoare, coaja lămâilor are capacitatea de a distruge orice parazit sau vierme prezent în corp, având totodată capacitatea de a stimula eliminarea toxinelor din organism.

Lămâia are și un puternic efect antibacterian, reglează tensiunea arterială și nu în ultimul rând combate stresul și depresia.

Condiția esențială este ca lămâia să fie consumată congelată.

Procedura de congelare este extrem de simplă: se spală bine lămâile cu apă și bicarbonat, se clătesc apoi se pun la congelator. După ce îngheață fructul se răzuie și se transformă într-o pudră de lămâie care se consumă în salate, înghețată, supe, sosuri sau cereale sau în diverse băuturi.

Citeşte şi 11 motive pentru care trebuie să bem apă cu lămâie dimineaţa