De ce „fetele bune” au mai mult de suferit în dragoste

Ce inseamna sa fii “fata buna” intr-o relatie de cuplu? In primul rand sa lasi mereu de la tine, sa dai dovada de prea multa intelegere chiar si in situatii in care partenerul a gresit in mod evident si sa il pui vesnic pe el pe primul plan, in detrimentul tau.

RomaniaTV.net
25 mai 2015, 06:08
De ce „fetele bune” au mai mult de suferit în dragoste

A-ti sustine partenerul la bine si la rau, intr-o relatie serioasa, este ceva absolut firesc, insa secretul unei bune comunicari si a evolutiei in doi tine si de capacitatea fiecaruia dintre parteneri de a tine in frau exagerarile celuilalt, de a-l trage de maneca, explicand cu argumente cand greseste.

Citeşte şi Ce te învaţă ştiinţa despre „sufletul pereche” pe care îl cauţi o viaţă

O “fata buna” isi sustine iubitul sau sotul in mod neconditionat, gasindu-i scuze pentru greselile comise si punandu-se mereu pe locul doi in relatie, doar ca sa-i asigure acestuia o stare generala buna.

Practic, o fata buna face tot ce-i sta in putere sa-si multumeasca partenerul de cuplu, chiar daca este in detrimentul propriei persoane. Insa acest tip de comportament, sustinut timp indelungat, este tocmai in defavoarea “fetei bune” care invariabil va avea mult de suferit in dragoste.

Continuarea pe Lyla.ro.