De ce NU a votat Victor Ponta noul Cod Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat joi, întrebat de ce nu a votat noul Cod Fiscal în plenul Camerei Deputaţilor, că l-a votat în iunie, adăugând că "acela este Codul Fiscal".

03 sept. 2015, 11:40
De ce NU a votat Victor Ponta noul Cod Fiscal

Întrebat de jurnalişti de ce nu a votat joi, în plenul Camerei, proiectul Codului Fiscal, premierul Victor Ponta a răspuns că l-a votat în iunie.

” Eu am votat Codul Fiscal. În iunie. Acela e Codul Fiscal”, a declarat şeful Guvernului.

„Nu vreau să intru în polemici politice. Acum o lună era foarte rău Codul şi era Codul lui Ponta şi Teodorovici. Acum e foarte bun Codul şi noi doi nu mai avem nicio legătură cu el. Mă interesează şi e foarte bine că avem un Cod votat de toată lumea”, a adăugat premierul.

Victor Ponta a venit, joi, la Camera Deputaţilor, unde s-a dat votul final pe Codul Fiscal. Şeful Executivului nu a participat însă la sesiunea de vot, acesta venind după ce s-a votat.

Proiectul noului Cod fiscal a trecut de Parlament, urmând să fie transmis preşedintelui spre promulgare. Camera Deputaţilor, forul legislativ decizional, a aprobat  joi legea cu 279 voturi „pentru”, 8 „împotrivă” şi 5 abţineri.

CITEŞTE ŞI Alina Gorghiu, după adoptarea Codului Fiscal: Am şi un motiv de TRISTEŢE. Victor Ponta nici măcar nu a votat