De ce nu ar trebui să îţi părăseşti iubitul, în funcţie de zodia lui

Dacă motivele nu sunt atât de serioase, uneori, despărţirea nu e cea mai bună opţiune. Iată de ce nu ar trebui să îl părăseşti!

20 mart. 2018, 07:27
De ce nu ar trebui să îţi părăseşti iubitul, în funcţie de zodia lui

BERBEC

Nu ar trebui să îl părăseşti doar pentru că eşti curioasă dacă poate exista cineva mai bun decât el, pentru că e foarte puţin probabil să existe.

Cum vei putea să mai găseşti pe cineva atât de distractiv, aventuros şi atât de pozitiv precum nativul din Berbec? Poate fi super competitiv, te provoacă să fii o persoană mai bună şi te încurajează să ajungi tot mai sus.

Citeşte şi Horoscop dragoste săptămâna 19-25 martie 2018. Decizii importante, atenţionări, în funcţie de zodie

TAUR

Nu ieşi din relaţie dacă eşti mulţumită de cine eşti cu privire la poziţia ta în ea.

Taurul e atât de generos, răbdător şi de încredere încât te-a făcut şi pe tine să fii aşa. Ştii că poţi conta pe el şi e acolo când ai nevoie de el, oferindu-ţi putere şi sprijin. Ştii că e dispus să lupte pentru tine. Sentimentul de siguranţă pe care ţi-l oferă te ajută să fii mai puţin anxioasă şi stresată.

GEMENI

Nu te despărţi de acest nativ dacă nu aţi discutat despre neînţelegerile dintre voi.

Relaţiile de bazează pe o comunicare solidă, iar el are abilităţi uimitoare de a comunica. Dacă te gândeşti mai bine, nici nu ai ce să îi spui, dar el oricum e deschis să vorbească despre orice. Nu lua o decizie de una singură cu privire la relaţie, discutaţi şi vedeţi ce puteţi rezolva. Să îl părăseşti nu e singura soluţie.

RAC

Racul nu e lângă tine doar atunci când eşti fericită şi ai succes, ci e acolo şi când eşti supărată, tristă şi înfrântă.

Poate nu sunteţi căsătoriţi, dar el e mereu alături de tine ori de câte ori ai nevoie. Dacă l-ai părăsi, ai mai găsi oare pe cineva atât de plin de compasiune ca el?

LEU

Nu îl părăsi dacă nu îţi doreşti cu adevărat acest lucru.

Este un om foarte mândru şi poate fi o provocare să ai o relaţie cu cineva care e atât de plin de încredere în el. Dar ştii că, în adâncul sufletului, el e loial, iubitor şi amabil. Chiar dacă uneori e puţin posesiv, el nu vrea decât să fii fericită. Poate că în loc să îl părăseşti ar trebui să ai mai multă încredere pentru a păsi alături de el în lumina reflectoarelor.

Continuarea horoscopului pe eva.ro.