De ce nu este bine să mergem Duminica la cumpărături. Probabil nu o vei mai face când vei vedea despre ce este vorba

Statistic, obişnuim să cheltuit de două ori mai mulţi bani la cumpărături atunci când mergem la târguieli în zilele libere ale săptămânii.

16 sept. 2018, 08:41
De ce nu este bine să mergem Duminica la cumpărături. Probabil nu o vei mai face când vei vedea despre ce este vorba

Conform statisticienilor de la „Today”, lunea este ziua în care e bine să ne cumpărăm cosmetice, bere, creme sau şampon, marţi este ziua în care e bine să cumpărăm „produse pentru casă” şi vin, miercuri este ziua perfectă pentru „un mic răsfăţ din afara listei”, cafea şi fructe, scrie click.ro. Joi este bine să achiziţionăm produse de curăţat şi vineri gustări, dulciuri, sosuri şi brânzeturi. Sâmbăta şi duminica trebuie să avem grijă pentru că „aruncăm banii aiurea, pe prostii”.

Citeşte şi Un bărbat a furat cardul vecinei decedate şi a cheltuit 6.700 de euro pe pizza şi alte cumpărături

De aceea e bine să târguim cu lista în mână, să lăsăm cardul acasă şi să mergem cu bani puţini, să mergem într-un magazin de cartier, nu într-un mall şi să mergem mâncaţi, hidrataţi şi odihniţi pentru că altminteri, ieşirea în oraş face gaură în bugetul familiei.

Statistic avem tendinţa de a cheltui fără discernământ sume de două ori mai mari decât maxima cheltuită în timpul săptămânii.