De ce nu este extrădat Sebastian Ghiţă din Serbia

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă a afirmat la România TV că în cererea de extrădare transmisă autorităţilor din Serbia au fost folosite probe false.

RomaniaTV.net
14 mart. 2018, 21:05
De ce nu este extrădat Sebastian Ghiţă din Serbia

„De asta o condamn şi o acuz eu pe Kovesi că a folosit instituţia pentru chestiuni personale şi încă o foloseşte. Ce mi se pare mai rău este că au folosit aceste probe false la a cere extrădarea, că au prezentat unui alt stat, Serbiei, probe false din dosarele mele în baza acelor probe cerând să fiu extrădat. Iar în Serbia judecătorii s-au prins şi de aceea au cerut date suplimentare, au cerut explicaţii şi şi-au dat seama într-o secundă că dacă eu nu mai eram acţionar în firme de opt ani nu ai cum să mă acuzi de ce au făcut firmele alea”, a declarat Sebastian Ghiţă, în direct, la România TV.

Citeşte şi Ce l-a determinat pe Sebastian Ghiţă să plece din ţară: Toţi de la petrecerea de la K2 ştiau că mă arestează

Omul de afaceri a mai afirmat că unele persoane de la DNA Ploieşti „nenoroceau vieţi cu bună ştiinţă vieţi ale unor oameni” prin falsificarea unor probe.

„Kovesi trebuie să ne spună dacă îi dirija pe aceşti oameni. Mă aşteptam ca Florian Coldea să nu ne falsifice probe, să nu asiste la falsificarea probelor. Mă aşteptam măcar acum să vină să spună că unii procurori au greşit, unii ofiţeri au greşit. Nu pot Kovesi şi Coldea să vină să spună că totul a fost perfect în anii aştia, dosarele nu au fost falsificate”, a mai explicat Ghiţă.

Citeşte şi Sebastian Ghiţă, interviu din Belgrad: O voi întreba pe Kovesi dacă a complotat să îmi facă rău VIDEO